Ο ιδιοκτήτης του FakeTaxi αποκαλύπτει τα χειρότερα πράγματα που του συμβαίνουν (pics)

Gazzetta team
Ο ιδιοκτήτης του FakeTaxi αποκαλύπτει τα χειρότερα πράγματα που του συμβαίνουν (pics)
Αν νομίζετε οτι να είσαι στην βιομηχανία του πορνό έχει μόνο καλά, τότε ενδεχομένως να χρειαστεί να το σκεφτείτε άλλη μία φορά.

Οι περισσότεροι νομίζουμε οτι μία δουλειά στον χώρο της ερωτικής βιομηχανίας είναι οτι καλύτερο να μας συμβεί, καθώς επικεντρωνόμαστε μόνο στα θετικά της υπόθεσης... Υπάρχουν όμως και τα αρνητικά, τα οποία μπορεί να σε φέρουν μπροστά σε δυσάρεστες καταστάσεις.

Κάτι που φρόντισε να μας το επιβεβαιώσει πλήρως ο ιδιοκτήτης του FakeTaxi, ο οποίος έχει στην ιδιοκτησία του και άλλα μεγάλα sites ανάλογου περιεχομένου, όπως το YouPorn. Ο JT μίλησε στο αποκάλυψε μερικά από τα αρνητικά, τα οποία αν είσαι έξω από τον... χορό, μάλλον δεν τα έχεις σκεφτεί...
Credit: The YouPorn Guy
Ιδού λοιπόν...

«Μετά το τέλος μία δύσκολης μέρας μυρίζεις σεξ, αν και δεν έχεις κάνει!»
Αποτέλεσμα εικόνας για FakeTaxi
«Όταν λένε στα παιδιά μου οτι πρέπει να φέρουν τον πατέρα τους στο σχολείο για συγκέντρωση γονέων και με ρωτάνε τί δουλειά κάνω».

«Το να είσαι περικυκλωμένος από άνδρες με γεννητικά όργανα όσα το δάχτυλο του King Kong, οι οποίοι ενώ αυνανίζονται σκληρά, σε κοιτάνε στα μάτια και σου μιλάνε λες και δεν τρέχει τίποτα».

«Όταν σε ρωτάει η γυναίκα σου πως πήγε η δουλειά»
Αποτέλεσμα εικόνας για FakeTaxi
Παρά τα τόσο μεγάλα προβλήματα, δεν δείχνει να το μετανιώνει για την ενασχόλησή του με τον συγκεκριμένο χώρο, ο οποίος του προσφέρει αρκετά χρήματα, προκειμένου να μεγαλώσει τα 7 παιδιά του!