Μερακλής φωτογράφος αντί για τους νεόνυμφους, τραβούσε τις καλεσμένες και τις καμπύλες τους (pics)

Gazzetta team
Μερακλής φωτογράφος αντί για τους νεόνυμφους, τραβούσε τις καλεσμένες και τις καμπύλες τους (pics)
Ο φωτογράφος του γάμου μόνο στο ζευγάρι δεν είχε στραμμένη την προσοχή του.

Μετά το ζευγάρι και τους κουμπάρους, ο φωτογράφος έχει ίσως την σημαντικότερη δουλειά σε έναν γάμο, καθώς όλοι θέλουν να έχουν αποτυπωμένες τις καλύτερες στιγμές από την κορυφαία στιγμή της ζωής τους...

Η Στεφ και ο Πολ όμως δεν θα τις έχουν, καθώς ο άνθρωπος που επέλεξαν για να τους τραβήξει τις φωτογραφίες, μόνο στο ζευγάρι δεν είχε την προσοχή του, με αποτέλεσμα η υπόθεση να πάρει τον δρόμο για τα δικαστήρια του Μάντσεστερ.

Το ζευγάρι λοιπόν, όταν έλαβε από τον Ντέιβ Κίλκορς τις φωτογραφίες από τον γάμο τους, απογοητεύτηκε πλήρως, καθώς από τις 1636 που τράβηξε, οι 559 ήταν εκτός focus και μόλις 70 από αυτές περιελάμβαναν τη νύφη, με τον γαμπρό να υπάρχει σε 11.

Οι γονείς του ζευγαριού δεν υπήρχαν πουθενά, ενώ αντιθέτως 96 φωτογραφίες υπήρχαν από τις καλεσμένες, πολλές εκ των οποίων ήταν πονηρά τραβηγμένες. Τι θέλουμε να πούμε; Ήταν σε ξεκάρφωτες στιγμές, τις οποίες κανείς δεν τραβούσε, εκτός και αν ήθελε εμμέσως να επικεντρωθεί στα οπίσθια, στο μπούστο και στα πόδια... Κάτι που προκάλεσε την αντίδραση του ζευγαριού που κατέφυγε στα δικαστήρια.

Εκεί, κατάφεραν να κερδίσουν 601 λίρες, καθώς ο κατηγορούμενος δεν εμφανίστηκε, ενώ όταν τα ΜΜΕ ζήτησαν τη γνώμη του, τόνισε οτι οι περισσότερες καλές φωτογραφίες χάθηκαν λόγω του κακού καιρού εκείνη την ημέρα, ενώ διέψευσε πως τραβούσε πονηρές φωτογραφίες, τονίζοντας πως το ζευγάρι τις έκοψε στα συγκεκριμένα σημεία για να κερδίσει την υπόθεση.