Ο άνθρωπος που είναι μία ορχήστρα μόνος του! (vids)

Gazzetta team
Ο άνθρωπος που είναι μία ορχήστρα μόνος του! (vids)
Ο άνθρωπος-ορχήστρα που παίζει Pink Floyd καλύτερα και από τους ίδιους!

«Κάν' το όπως οι Pink Floyd» ισχύει στην περίπτωση του 19χρονου ταλαντούχου και αυτοδίδακτου μουσικού Εwan Cunningham, ένα παιδί-θαύμα που έχει την ικανότητα να παίζει μια σειρά από μουσικά όργανα, αποτελώντας μόνος του μια ολόκληρη μπάντα!

Χρησιμοποιώντας παράλληλα και τα μέσα της τεχνολογίας που ο καθένας από εμάς έχει στη διάθεσή του, δηλαδή ηχογραφώντας, βιντεοσκοπώντας και ανεβάζοντας στο YouTube τις... ιδιωτικές συναυλίες που δίνει, ο 19χρονος έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και το θαυμασμό μας!

Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για το χαρισματικό νεαρό ήταν το Echoes των Pink Floyd, το οποίο όχι μόνο έμαθε να το παίζει και να το ερμηνεύει σωστά νότα-νότα, αλλά πέτυχε ένα μουσικό αποτέλεσμα που θα ζήλευαν μέχρι και οι ίδιοι οι Pink Floyd.

Ο Βρετανός έδειξε το ταλέντο του στη μουσική από πολύ μικρός. Σε ηλικία μόλις 4 ετών ξεκίνησε να παίζει ντραμς για να πιάσει στα χέρια του λίγο αργότερα και άλλα μουσικά όργανα όπως κιθάρα, μπάσο και πλήκτρα. Επίσης τραγουδά, κάνει το μιξάρισμα μόνος του και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, από τα 10 του άρχισε να ηχογραφεί και να βιντεοσκοπεί τη μουσική που έπαιζε.

Ο νεαρός δεν παίζει μόνο τραγούδια της αγαπημένης του μπάντας, δηλαδή των Pink Floyd, από τα 14 του παίζει ακόμα κομμάτια των Evanescence, Foo Fighters και πολλών ακόμα.

Το ταλέντο του Εwan ωστόσο δεν θα πρέπει να μας προκαλεί και μεγάλη έκπληξη γιατί φαίνεται πως το «μήλο έπεσε κάτω από τη μηλιά». Συγκεκριμένα, αν κοιτάξει κανείς παλαιότερα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube θα καταλάβει πως ο νεαρός κόλλησε το «μικρόβιο» της μουσικής από τον πατέρα του, τον οποίο μπορούμε να δούμε να παίζει και να τραγουδά το «Paradise» των Coldplay.

Πριν από μερικούς μήνες μάλιστα, ο «άνθρωπος-ορχήστρα» Εwan Cunningham δημιούργησε ένα νέο κανάλι στο YouTube στο οποίο παρουσιάζει αποκλειστικά δικά του προσωπικά κομμάτια.

Πηγή: reader.gr