Του Αγίου Βαλεντίνου το PornHub παίρνει φωτιά, αλλά στην Ελλάδα αδιαφορούν (pic)

Gazzetta team
Του Αγίου Βαλεντίνου το PornHub παίρνει φωτιά, αλλά στην Ελλάδα αδιαφορούν (pic)
Την ώρα που στις άλλες χώρες το PornHub απογειώνεται ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, οι Έλληνες μάλλον προτιμούν το real thing.

Αποτελεί παράδοση τα τελευταία χρόνια το PornHub ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου να αφήνει την συνδρομητική του έκδοση, τη Premium δηλαδή, ελεύθερη. Κάτι που σημαίνει οτι επαγγελματικές παράγωγες μεγάλης διάρκειας που τις άλλες ημέρες ήταν «κλειδωμένες» αν δεν είχες πληρώσει το αντίτιμο, να είναι εντελώς... free.

Η κίνηση αυτή, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς, απογειώνει την επισκεψιμότητα του site, καθώς έχει προηγηθεί και το απαραίτητο promo τις προηγούμενες, με την αύξηση να φτάνει ακόμη και το 308% το 2017.

Σύμφωνα μάλιστα με τα στατιστικά που δημοσιοποιήθηκαν, η χώρα που παρουσίασε την σημαντικότερη αύξηση ήταν η Χιλή με 7.288%, με το Μεξικό, το Περού και την Κολομβία να ακολουθούν.

Το εντυπωσιακό είναι πως ενώ η Ελλάδα βρίσκεται τις περισσότερες φορές στην πρώτη 20άδα τέτοιων στατιστικών στοιχείων του PornHub, όπως για παράδειγμα με την Μέγκαν Μαρκλ όταν ανακοινώθηκε ο γάμος της με τον Πρίγκιπα Χάρι, τώρα απουσιάζει...

Κάτι που σημαίνει πως είτε οι συμπατριώτες μας είναι αρκετά... καυτοί και μία τέτοια μέρα προτιμούν το real thing, είτε οτι ο Άγιος Βαλεντίνος δεν του ψήνει ιδιαίτερα.

Οι πιο δημοφιλείς αναζητήσεις πάντως είναι οι παρακάτω...

Οι πιο δημοφιλείς πορνοστάρ είναι οι εξής...