Mεθυσμένος κάλεσε την αστυνομία επειδή είδε μία τίγρη, αλλά τελικά ήταν... λούτρινη (pic)!

Gazzetta team
Mεθυσμένος κάλεσε την αστυνομία επειδή είδε μία τίγρη, αλλά τελικά ήταν... λούτρινη (pic)!
Τα οράματα ενός Σκωτσέζου αγρότη μετά από ένα πάρτυ, προκάλεσαν συναγερμό στην αστυνομία της περιοχής, ενώ το τέλος ήταν ξεκαρδιστικό.

Αναστάτωση προκλήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε περιοχή της βόρειας Σκωτίας, όταν ένας αγρότης που γυρνούσε από πάρτι, αντιλήφθηκε την παρουσία ενός επικίνδυνου αιλουροειδούς στον αχυρώνα του σπιτιού του.

Ο 24χρονος Bruce Grubb επέστρεφε για ύπνο στο σπίτι του, όταν με την άκρη του ματιού του αντιλήφθηκε ότι μία τίγρης αναπαυόταν σε ένα σωρό από άχυρα.

Αμέσως, ο έντρομος αγρότης επικοινώνησε με την αστυνομία, αναφέροντας το περιστατικό, όμως οι αστυνομικοί που έφτασαν άμεσα στο σημείο συνηδητοποίησαν πως η πραγματικότητα ήταν λιγάκι διαφορετική, καθώς το επικίνδυνο αιλουροειδές, δεν ήταν παρά ένα λούτρινο παιχνίδι για παιδιά.

Πάντως τα ξεκαρδιστικά περιστατικά δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς ο αγρότης που ζήτησε συγνώμη για το τεράστιο λάθος του, ανέφερε ότι ο πρώτος αστυνομικός που έφτασε στο σημείο ήταν τόσο τρομοκρατημένος που δε βγήκε στιγμή από το περιπολικό, ενώ οι αστυνομικές αρχές αρκέστηκαν σε ένα σκωπτικό κι αυτοσαρκαστικό σχόλιο, ρωτώντας το αγρότη αν θα μπορούσαν να κρατήσουν το λούτρινο τιγράκι ως ενθύμιο.