Δωροδόκησε με 15.000 ευρώ αστυνομικό για να της κρύψει 10 χρόνια από την ταυτότητα

Gazzetta team
Δωροδόκησε με 15.000 ευρώ αστυνομικό για να της κρύψει 10 χρόνια από την ταυτότητα
Η προσπάθεια να φανεί νεότερη κατά μία 10ετία είχε απρόβλεπτες συνέπειες για μία Ελληνογαλλίδα από την Κω.

Μία απίστευτη και πρωτοφανή υπόθεση φέρνει στο φως δημοσίευμα της «Δημοκρατικής», με πρωταγωνίστρια μία 77χρονη ασυμβίβαστη με την ηλικία της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η 77χρονη εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα της Κω με σκοπό να εκδόσει νέα ταυτότητα λόγω κλοπής.

Μαζί της προσκόμμισε και τα απαραίτητα έγγραφα για την έκδοση, όμως το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που έφερε μαζί της, αποδείχθηκε πλαστό, καθώς αντί για τα 77 έτη, η ηλικία της εμφανιζόταν τα 67.

Η απόπειρα πλαστογραφίας,όμως, δεν πέρασε απαρατήρητη από τον αστυνομικό υπάλληλο, ο οποίος με μία απλή διασταύρωση των στοιχείων της κλεμμένης ταυτότητα, διαπίστωσε αμέσως την αλήθεια.

Όμως, η 77χρονη δεν σταμάτησε στην πλαστογραφία αλλά προσπάθησε να δωροδοκήσει τον αστυνομικό με το ποσό των 15.000 ευρώ, ώστε να κάνει τα στραβά μάτια, χωρίς όμως να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Η κομπίνα αποκαλύφθηκε και ταυτόχρονα ξεκίνησαν οι δικαστικές περιπέτειες της γυναίκας, η οποία πρωτόδικα καταδικάσθηκε σε 14 μήνες φυλάκισης με αναστολή, ενώ το Εφετείο αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες.