Ο Gordon Ramsay έχασε 25 κιλά επειδή φοβήθηκε πως θα τον παρατήσει η γυναίκα του (pics)

Gazzetta team
Ο Gordon Ramsay έχασε 25 κιλά επειδή φοβήθηκε πως θα τον παρατήσει η γυναίκα του (pics)
Ο ιδιότροπος σεφ, Gordon Ramsay, εξομολογήθηκε πως πήρε την αποφάσισε να χάσει 25 κιλά όταν φοβήθηκε πως η καλογυμνασμένη γυναίκα του θα τον παρατήσει!

Είναι ο φόβος κι ο τρόμος για κάθε παίκτη ριάλιτι που τον βρίσκει μπροστά του. Οι ατάκες του... στάζουν φαρμάκι. Κι όμως ο Gordon Ramsay αντιμετώπισε τον πιο μεγάλο φόβο του πριν μερικά χρόνια: Να τον παρατήσει η γυναίκα του.

Ο 51χρονος σεφ είχε φτάσει να ζυγίζει 114 και όπως παραδέχτηκε σε πρόσφατη συνέντευξή του: «Ήμουν τόσο χοντρός! Έπρεπε να χάσω κιλά ή απλά να ρισκάρω πως θα χάσω τη γυναίκα μου που έχει τρέλα με τη fitness ζωή.Έμοιαζα σαν ένας σάκος γεμάτος με...σκ@@ά. Πλέον, βλέπω τις φωτογραφίες κι αναρωτιέμαι πως δεν με παράτησε η γυναίκα μου».


Η σύζυγός του του είχε πει κατά τη διάρκεια διακοπών με τους Μπέκαμς πως πρέπει να σκεφτεί το ενδεχόμενο να χάσει κιλά. Κάπου εκεί του... γύρισε ο διακόπτης.

Άρχισε να κάνει γυμναστική σαν τρελός! Κολυμπούσε αρκετά χιλιόμετρα, έτρεχε, έκανε ποδήλατο, σκληρές προπονήσεις στο γυμναστήριο και φυσικά άρχισε να προσέχει τι τρώει. Κάπως έτσι έχασε 25 ολόκληρα κιλά και... κράτησε τη γυναίκα του.