Ποδηλάτης επιτίθεται με μανία και... πυροτεχνήματα σε τύπους που τον ενοχλούν (pics & vid)

Gazzetta team
Ποδηλάτης επιτίθεται με μανία και... πυροτεχνήματα σε τύπους που τον ενοχλούν (pics & vid)
Ο τρόπος που βρήκε ένας ποδηλάτης για να αμυνθεί από δύο δικυκλιστές που του έκαναν bulling είναι πραγματικά μοναδικός.

Ένας ποδηλάτης που κινείται σε αυτοκινητόδρομο, έρχεται αντιμέτωπος με δύο νταήδες που οδηγούν μία μηχανή.

Οι δύο τύποι φαίνεται να παρενοχλούν τον ποδηλάτη, ενώ πραγματοποιούν αρκετά επικίνδυνους ελιγμούς σε κοντινή απόσταση, με τον κίνδυνο ατυχήματος να είναι εξαιρετικά πιθανός.

Όμως, ο πρωταγωνιστής μας, εκτός από ατρόμητος αποδεικνύεται κι εξαιρετικά προετοιμασμένος, καθώς μαζί του έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να αντιμετωπίσει τους δύο νταήδες.

Ο ποδηλάτης, έχοντας ενσωματωμένη στο όχημά του, μία συσκευή εκτόξευσης πυροτεχνημάτων, αφήνει τους αναβάτες της μηχανής να προπορευτούν για λίγο και μετά βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που θα ζήλευαν ακόμη και σκηνοθέτες ταινιών δράσης.

Με τα απαραίτητα πολεμοφόδια ανά χείρας, γεμίζει τον εκτοξευτή του, προκαλώντας πανικό, σύγχυση και τελικά, την άτακτη «υποχώρηση» των δύο μηχανόβιων, που δέχονται κατά ριπάς τις «βολές» του θυμωμένου ποδηλάτη, μη μπορώντας να αποφύγουν τα πυροτεχνήματα, που προσγειώνονται ακόμα και πάνω στα κεφάλια τους.

Ο ποδηλάτης αποδεικνύεται θριαμβευτής, ενώ οι δύο τύποι σίγουρα θα το ξανασκεφτούν πριν προσπαθήσουν να ξαναενοχλήσουν κάποιον στο δρόμο.