Έρευνα δείχνει πως το 39% των εργαζομένων κάνει σεξ στα χριστουγεννιάτικα πάρτι

Gazzetta team
Έρευνα δείχνει πως το 39% των εργαζομένων κάνει σεξ στα χριστουγεννιάτικα πάρτι
Στα Χριστουγεννιάτικα πάρτι των εορτών οι εργαζόμενοι... έρχονται πιο κοντά!

Η περίοδος των εορτών είναι μια καλή ευκαιρία για επίδειξη καλής θέλησης και διάθεσης αλλά πέραν τούτου, φαίνεται όμως ότι είναι και τέλεια δικαιολογία για τους εργαζόμενους να... έρθουν πιο κοντά!

Σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύει ο Independent, το 39% των εργαζομένων έχουν κάνει σεξ κατά τη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων πάρτι που διοργανώνουν τις ημέρες των εορτών σχεδόν όλες οι εταιρείες.

Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 Βρετανοί ενήλικες και μεταξύ των ευρημάτων είναι ότι τα τμήματα Πληροφορικής και Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού είναι εκείνα που πιο συχνά από τα υπόλοιπα αναπτύσσουν... στενές επαφές, με τα ποσοστά των εργαζομένων που μεθούν και έχουν σεξουαλικές επαφές στο πάρτι των Χριστουγέννων φτάνει το 63% και 56% αντίστοιχα. Περισσότερο συγκρατημένοι εμφανίζονται οι εργαζόμενοι στην εκπαίδευση και την υγεία με ποσοστά 27% και 29% αντίστοιχα.

Από την έρευνα προκύπτει επίσης ότι σε ποσοστό 56% τα ανώτερα στελέχη των εταιρειών... δίνουν το παράδειγμα εκείνες τις ημέρες ενώ μόλις το 28% των διευθυντών και το 26% των κατώτερων μελών του προσωπικού έχουν σεξουαλικές επαφές στα πάρτι!

Η λίστα των επαγγελμάτων που είναι πιο... επιρρεπή στο ποτό και κατ' επέκταση στο σεξ κατά τη διάρκεια του Χριστουγεννιάτικου πάρτι:

1. Πληροφορική (76%)
2. Νομική (74%)
3. Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού (72%)
4. Μεταφορές και Λογιστική (72%)
5. Οικονομία (71%)
6. Μέσα και Μάρκετινγκ (68%)
7. Πωλήσεις (67%)
8. Διοίκηση Επιχειρήσεων (57%)
9. Υγεία (52%)
10. Εκπαίδευση (45%)

Πηγή: reader.gr