Αστυνομικός υιοθέτησε το αγέννητο μωρό μίας τοξικομανούς (pics & vid)

Gazzetta team
Αστυνομικός υιοθέτησε το αγέννητο μωρό μίας τοξικομανούς (pics & vid)
Η απίστευτη ιστορία του αστυνομικού, ο οποίος υιοθέτησε το μωρό μίας εγκύου, εξαρτημένης από την ηρωίνη.

Ο Ryan Holets, αστυνομικός στην πόλη του Άλμπουρκι της πολιτείας του Νέου Μεξικό στις ΗΠΑ, έχει γίνει μία από τις φιγούρες της χρονιάς, που βαδίζει προς το τέλος της.

Αιτία της πρωτοφανούς δημοσιότητας που έχει λάβει ο συγκεκριμένος αστυνομικός, αποτελεί η απόφασή του να υιοθετήσει το αγέννητο παιδί μίας τοξικομανούς γυναίκας από την πόλη, η οποία δεν είχε τη δυνατότητα να το μεγαλώσει έτσι όπως θα έπρεπε.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατά τη διάρκεια περιπολίας του Holets έλαβε μία κλήση για την παρουσία τοξικομανών σε ένα οικόπεδο, όπου προετοιμαζόντουσαν να κάνουν χρήση ηρωίνης.

Πραγματικά, ο Holets του έπιασε επ' αυτοφώρο με τις σύριγγες τα τα λαστιχάκια ανα χείρας, όταν συνειδητοποίησε ότι η γυναίκα του ζευγαριού ήταν έγκυος, και μάλιστα σε προχωρημένο στάδιο.

Το σοκ του αστυνομικού ήταν τόσο μεγάλο, ενώ αντιλαμβανόμενος τις συνθήκες μέσα στις οποίες θα μεγάλωνε το παιδί, αποφάσισε να πάρει μία απόφαση, που δεν θα άλλαζε μόνο τη δική του ζωή, αλλά και του αγέννητου μωρού της γυναίκας.

Έτσι, αποφάσισε να προχωρήσει τις διαδικασίες για την υιοθεσία του παιδιού, με την απαραίτητη συγκατάθεση της μητέρας του, ενώ μόλις ένα μήνα αργότερα, η τελευταία έφερε στον κόσμο την Hope («Ελπίδα»).

Το βρέφος, γεννήθηκε με αρκετά προβλήματα, ευτυχώς όχι σοβαρά, ενώ χρειάστηκε να παραμείνει στο μαιευτήριο, καθώς του έλειπε βάρος αλλά κι αρκετές βιταμίνες.