Οι 5 κορυφαίοι τσακωμοί πολιτικών στον τηλεοπτικό «αέρα» (vids)

Gazzetta team
Οι 5 κορυφαίοι τσακωμοί πολιτικών στον τηλεοπτικό «αέρα» (vids)
«Φαρμακερές» ατάκες, σπόντες επί προσωπικού αλλά κι τσακωμοί ένα βήμα πριν την «συμπλοκή», στιγμάτισαν πολλές εκπομπές της ελληνικής tv κι εξακολουθούν ακόμα και σήμερα να καθηλώνουν χιλιάδες χρήστες του Ίντερνετ.

Οι τσακωμοί στα τηλεοπτικά πάνελ μεταξύ πολιτικών προσώπων αποτελούν μακρά παράδοση στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, με τελευταίο παράδειγμα το «θερμό επεισόδιο» μεταξύ του βουλευτή Μεσσηνία του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Κωνσταντινέα και του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Δεκάδες είναι οι υποψήφιοι για το παρακάτω Τοp 5, κι ύστερα από προσεκτική μελέτη βρήκαμε τα 5 κορυφαία κορυφαία βίντεο τσακωμών σε τηλεοπτικά πάνελ.

1. Ζωή Κωνσταντοπούλου vs Σία Κοσιώνη

Σε μία επική συνέντευξη, εν μέσω συζητήσεων για τις γερμανικές αποζημιώσεις, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναμετριέται με την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΙ, σε μία μονομαχία που άφησε εποχή.

ΥΓ: «Τί είπατεε;;;»

2. Αντώνης Κανάκης vs Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης

Στον απόηχο των καταστροφικών πυρκαγιών στην Χαλκιδική, ο γνωστός παρουσιαστής «τα ψέλνει» στον Γιώργο Καλαντζή -τότε Υπουργό Μακεδονίας Θράκης- για τις απερ'ιγραπτες εξηγήσεις που προσπάθησε να δώσει στο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων του Ant1.

YΓ: Η στιγμή που ο υπουργός ειρωνεύεται τον Αντώνη Κανάκη λέγοντας του να πάει να βοηθήσει στην κατάσβεση της φωτιάς...

3. Γιώργος Παπαδάκης vs Άδωνις Γεωργιάδης

Παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί σε δικό του αποκλειστικό Top 5, σας παρουσιάζουμε τον τσακωμό του παρουσιαστή της πρωινής ζώνης με τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Αιτία της έντασης, οι νουθεσίες του αντιπροέδρου της Ν.Δ. για τις ερωτήσεις που απηύθηνε ο δημοσιογράφος στον Πάνο Καμμένο κατά τη διάρκεια προγενέστερης συνέντευξης...

4. Γιάννης Κανελλάκης vs Χασαπόπουλος- Αναγνωστάκης

Μπροστά σε ένα ενδοοικογενειακό ξεκατίνιασμα βρέθηκαν οι τηλεθεατές της πρωινής εκπομπής του ΜEGA, όταν ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης ξεσπάθωσε εναντίον των παρουσιαστών της εκπομπής, ξεστομίζοντας βαριές κουβέντες κι υποβάλλοντας on air την παραίτησή του...

5. Γιάννης Μακρυγιάννης vs Γρηγόρης Ψαριανός

O βουλευτής του Ποταμιού αποκάλεσε «κασιδιάρη» τον δημοσιογράφο, προκαλώντας την έκρηξή του αλλά κι άλλων παρευρισκομένων, ενώ ο Ρήγας Αξελός εκρήγνυται υπέρ του δημοσιογράφου, τη στιγμή που οι παρουσιαστές Αντώνης Σρόιτερ κι Έλλη Στάη προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα... εις μάτην όμως.