Αστυνομικός έκανε ηλεκτροσόκ σε έναν... συνάδελφό του (pics & vid)

Gazzetta team
Αστυνομικός έκανε ηλεκτροσόκ σε έναν... συνάδελφό του (pics & vid)
Η απόπειρα σύλληψης ενός άντρα δεν πήγε όπως το είχαν σχεδιάσει τα όργανα της τάξης, αλλά επιφύλασσε... σοκαριστικές -κυριολεκτικά- εκπλήξεις.

Δύο αστυνομικοί προσπαθούν απεγνωσμένα να ακινητοποιήσουν έναν ύποπτο, ο οποίος βρίσκεται στη θέση του συνοδηγού ενός αυτοκινήτου, στο Οχάιο των ΗΠΑ.

Ο ύποπτος, ο οποίος δεν δείχνει καμία διάθεση συνεργασίας με τις αρχές, αντιστέκεται σθεναρά, με αποτέλεσμα ένας από τους αστυνομικούς με μία λαβή να τον βγάλει εκτός οχήματος, πέφτοντας παράλληλα στο έδαφος.

Και τότε, κάνει την εμφάνισή του ο... απόφοιτος της πετυχημένης αστυνομικής ακασημίας «Η μεγάλη των μπάτσων σχολή», ο οποίος στην προσπάθειά του να τον χτυπήσει με ηλεκτροσόκ, μέσω του όπλου ηλεκτρικής εκκένωσης (taser), χτυπάει τον συνάδελφό του.

Ο τελευταίος, μόλις κεραυνοβολείται από τα volt, πέφτει με σφοδρότητα στο έδαφος, χτυπώντας το κεφάλι του στο οδόστρωμα, ενώ ο συνάδελφός του ακούγεται, εμφανώς αγχωμένος να τον ρωτάει «αν είναι καλά».

Η κατάληξη της υπόθεσης περιελάμβανε έναν άτυχο στις πρώτες βοήθειες τοπικού νοσοκομείου κι έναν στα κρατητήρια, καθώς ο ύποπτος συνελήφθη για αντίσταση κατά της αρχής αλλά και για απείθεια.