Η Paris Hilton πιστεύει πως έβγαλε την πρώτη selfie στον κόσμο (pics)

Gazzetta team
Η Paris Hilton πιστεύει πως έβγαλε την πρώτη selfie στον κόσμο (pics)
Η γνωστή κληρονόμος θεωρεί πως μία φωτογραφία της με την Bitney Spears αποτέλεσε την αφετηρία του φαινόμενο selfie...

ΟΚ, όλοι θα θέλαμε να είμαστε πρωτοπόροι σε κάτι... Από ένα μαγαζί με καλό φαγητό που ανακαλύψαμε για να το παίξουμε ψαγμένοι στην παρέα μας, μέχρι κάτι πιο εξειδικευμένο που θα μπορέσει να μας δώσει το δικαίωμα να πούμε σε μία συζήτηση πως «όταν εγώ έκανα ____ (σ.σ. εδώ βάζουμε το συγκεκριμένο πράγμα που έχουμε ανακαλύψει) εσύ ήσουν στα... δέντρα».

Ε λοιπόν αυτό το πιο εξειδικευμένο, επιχείρησε να οικειοποιηθεί η Paris Hilton και δεν είναι άλλο από την selfie. Ναι, τις φωτογραφίες που έχουν πάρει διαστάσεις επιδημίας και σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, όσοι έχουν γεννηθεί μετά το 2000 αναμένεται να τραβήξουν συνολικά 25.700 τέτοιες σε όλη τους την ζωή.

Η γνωστή κληρονόμος λοιπόν, με ένα μήνυμά της στο Twitter πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 19 Νοεμβρίου, αποφάσισε πως η εφεύρεση των selfie φωτογραφιών της ανήκει.

«Σαν σήμερα πριν από 11 χρόνια. Εγώ και η Britney εφήυραμε την selfie»

Φυσικά, η θεωρία της αυτή, δεν άργησε να γίνει viral και σύντομα άρχισαν να σκάνε οι απαντήσεις η μία πίσω από την άλλη, σχετικά με το ποιος έχει τραβήξει την πρώτη selfie, με το μενού να ξεκινάει από το 1910, φτάνοντας μέχρι τον Paul McCartney και τον Mr Bean.