Ένα δείπνο... 2 εκατομμυρίων δολαρίων (pics & vid)

Gazzetta team
Ένα δείπνο... 2 εκατομμυρίων δολαρίων (pics & vid)
Την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αξέχαστο δείπνο, θα έχουν όσοι τυχεροί μπορούν να ανταποκριθούν στο -ιδιαίτερα- τσουχτερό αντίτιμό του.

Αποτελεί το πιο ακριβό δείπνο, που μπορεί να βρει κάποιος σε ολόκληρο τον κόσμο, ενώ η τιμή του, μάλλον απευθύνεται μόνο σε μεγιστάνες.

Ο λόγος για το νέο trend -κυρίως στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και στην νοτιοανατολική Ασία- όπου ζάμπλουτοι επιχειρηματίες, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα δείπνο στα μέτρα τους.

Χαβιάρι, πανάκριβα οστρακοειδή και εξαιρετικά σπάνια κρασιά συνδυάζονται με μια υπερπολυτελή κρουαζιέρα στα νερά του λιμανιού της Σιγκαπούρης, ενώ το δείπνο σερβίρεται μέσα σε ιδιωτικό liar jet, κατάλληλα στολισμένο για την περίσταση.

Οι τυχεροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δειπνήσουν με chopsticks με «διαμαντένιες λεπτομέρειες» αξίας 34.000 δολαρίων, ενώ η βραδιά θα κλείσει με μία νυχτερινή πτήση στον ουρανό της Σιγκαπούρης, όπου οι πλούσιοι επισκέπτες θα απολαύσουν το δικό τους πριβέ show με πυροτεχνήματα.

Και μια τέτοια βραδιά δε θα μπορούσε να κλείσει αλλού, παρά στη σουίτα σε ενός πεντάστερου υπεροπολυτελούς ξενοδοχείου, όπου οι καλεσμένοι μπορούν να χαλαρώσουν από όσα έξησαν λίγο πριν.

Κι όλα αυτά... μόνο με 2 εκατομμύρια δολάρια...