Tώρα μπορείς να γευτείς το survivor αρκεί να έχεις 100.000 λίρες (vid)

Gazzetta team
Tώρα μπορείς να γευτείς το survivor αρκεί να έχεις 100.000 λίρες (vid)
Αν σου περισσεύουν χρήματα μπορείς να ζήσεις την απόλυτη περιπέτεια στην φύση!

Την επιβίωση που τόση μεγάλη θεαματικότητα συγκεντρώνει στα reality και τόσο μικρή απήχηση έχει στην πραγματική ζωή αποφάσισε να κάνει μόδα μια ταξιδιωτική εταιρεία πολυτελείας ονόματι Black Tomato.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τους Sunday Times, το εν λόγω ταξιδιωτικό γραφείο αντιλαμβανόμενο την θέληση πολλών τουριστών για περιπέτεια σε παρθένα μέρη αποφάσισε να σχεδιάσει την απόλυτη εμπειρία, για όλους εκείνους που θέλουν να δοκιμάσουν τις ικανότητες επιβίωσής τους σε ακραίες συνθήκες.

Ο ταξιδιώτης μπορεί να επιλέξει απλά το περιβάλλον που θα τον αφήσουν , χιονισμένα όρη, θάλασσα, έρημος, και μετά απλά λαμβάνει ένα μέιλ με τα πράγματα που θα πρέπει να έχει στη βαλίτσα του καθώς και μερικές συμβουλές επιβίωσης σε αντίξοες συνθήκες.

Οι ενδιαφερόμενοι πάνε στο προκαθορισμένο ραντεβού και το γραφείο τους μεταφέρει σε μια μυστική τοποθεσία από την οποία θα πρέπει μόνοι τους να βρουν έναν τρόπο διαφυγής ή διεξόδου.

Βέβαια για να μην χαθεί κάποια ζωή μια ομάδα υποστήριξης παρακολουθεί από μακριά τις επιδόσεις τους για να παρέμβει σε ιδιαίτερα ασυνήθιστες καταστάσεις.

Το να λύσετε το παζλ του πώς να βγείτε στον πολιτισμό δεν θα σας φέρει χρήματα όπως στα reality, αντιθέτως θα σας κοστίσει μια περιουσία, περί τις 100.000 λίρες. Για τους ενδιαφερόμενους βέβαια να σημειώσουμε ότι το ταξιδιωτικό πακέτο φέρει το όνομα Get Lost, «άι χάσου» που λέμε και στα ελληνικά…

Πηγή: insider.gr