Τετράποδος «σούπερ-ήρωας», σώζει γυναίκα θύμα ληστείας (pic & vid)

Gazzetta team
Τετράποδος «σούπερ-ήρωας», σώζει γυναίκα θύμα ληστείας (pic & vid)
Ο τετράποδος ήρωας της ημέρας δεν γεμίζει το μάτι στην όψη, όμως η αποφασιστικότητά του στάθηκε σωτήρια για μία γυναίκα, που έπεσε θύμα ληστείας.

Πολλά έχουν ακουστεί για το ένστικτο των σκύλων κι ακόμα περισσότερα για το δέσιμο και τις σχέσεις που αναπτύσσουν με τους ανθρώπους.

Όμως, ο παρακάτω τετράποδος «προστάτης» δεν επιβεβαίωσε απλώς όλα τα παραπάνω, αλλά παρέδωσε μαθήματα αλτρουισμού, καθώς έσπευσε να βοηθήσει μια γυναίκα που έπεσε θύμα ληστείας ακριβώς μπροστά του.

Η γυναίκα, που περπατάει αμέριμνη σε ένα δρόμο της Μεγάλης Βρετανίας δεν έχει αντιληφθεί τον κίνδυνο που καραδοκεί, καθώς ένας άντρας την πλησιάζει με σκοπό να της αρπάξει την τσάντα, που έχει περασμένη στον ώμο της.

Και θα τα κατάφερνε, αν δεν παρουσιαζόταν σαν από μηχανής θεός, ένας τετράποδος ήρωας, ο οποίος με το που αντιλαμβάνεται τί συμβαίνει, σπεύδει να βοηθήσει την άτυχη γυναίκα.

Ο θρασύς ληστής, μη περιμένοντας την απροσδόκητη βοήθεια του σκύλου, τα χάνει, αφήνει την τσάντα της νεαρής κοπέλας και τρέπεται σε άτακτη φυγή, με τον συμπαθέστατο σκύλο να τον καταδιώκει, γαβγίζοντας.