Τίτλοι τέλους για την πιο ανατριχιαστική ιστοσελίδα του διαδικτύου

Gazzetta team
Τίτλοι τέλους για την πιο ανατριχιαστική ιστοσελίδα του διαδικτύου
Το rotten.com προκάλεσε τις τελευταίες δύο δεκαετίες πολλά σχόλια με άπειρους επικριτές, καθώς οι διάφορες εικόνες που φιλοξενούσε το site ήταν -στην κυριολεξία- φρικιαστικές.

Ένα από τα πιο σκοτεινά κομμάτια του διαδικτύου με από 21 χρόνια έπαψε να λειτουργεί. Ο λόγο για το rotten.com, μια ιστοσελίδα που συγκέντρωνε τις πιο αηδιαστικές, ενοχλητικές και τρομακτικές εικόνες που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο.

«Τo rotten.com συλλέγει εικόνες και πληροφορίες από πολλές πηγές για να παρουσιάζει στον θεατή μια πραγματικά άβολη εμπειρία», ανέφερε η αρχική σελίδα του rotten.com που δεν είχε αλλάξει και πολύ σε όλο το διάστημα της ζωής του.

Και η αλήθεια είναι ότι εκεί μπορούσες να βρεις τα πάντα: Εικόνες από διαμελισμούς, νεκροτομές, καταστροφές και θανατηφόρα ατυχήματα. Εικόνες που κανείς δεν ήθελε να δει και όμως η ιστοσελίδα είχε εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες κάθε ημέρα.

Το rotten.com προκάλεσε τις τελευταίες δύο δεκαετίες πολλά σχόλια με άπειρους επικριτές του να ζητούν ακόμη και την παρέμβαση των αρχών, ενώ ο ιδρυτής του διατεινόταν ότι βασικός του σκοπός ήταν να αποδείξει ότι η «λογοκρισία στην εποχή του διαδικτύου δεν έχει κανένα νόημα».

Εκατοντάδες άρθρα και χιλιάδες λέξεις έχουν γραφτεί για το rotten.com το οποίο έκλεισε σχετικά αθόρυβα πριν από λίγες ημέρες, χωρίς να γνωρίζει κανείς το αν θα επανέλθει.

Πηγή: reader.gr