Άδειασε μέσα σε μισή ώρα ολόκληρη την κουζίνα των McDonald's (pics & vid)

Gazzetta team
Άδειασε μέσα σε μισή ώρα ολόκληρη την κουζίνα των McDonald's (pics & vid)
Μεγάλη όρεξη φαίνεται πως είχε μία γυναίκα από το Μέριλαντ, καθώς αφού βρήκε αφύλαχτη μία κουζίνα σε εστιατόριο της γνωστής αλυσίδας εστιατορίων, επιδόθηκε σε ένα άνευ προηγουμένου πλιάτσικο.

Απύθμενο θράσος από μία γυναίκα στις Ηνωμένες Πολιτείες, η οποία εισέβαλε από το παράθυρο σε ένα κατάστημα McDonald's κι άρχισε να «εξυπηρετείται» μόνη της.

Το βίντεο, που κατέγραψε κάθε κίνηση της γυναίκας, δόθηκε στη δημοσιότητα από τις αστυνομικές αρχές της κομητείας Howard στην ανατολική ακτή της χώρας, ενώ σε αυτό απεικονίζεται η επίμονη προσπάθεια της να αποσπάσει όσα περισσότερα προϊόντα προλαβαίνει.

Αρχικά, αφού συνειδητοποιεί την πλήρη απουσία υπαλλήλων προσπαθεί ανεπιτυχώς να σερβίρει στον εαυτό της ένα αναψυκτικό, όμως εν συνεχεία αποθρασύνεται εντελώς, εισβάλλοντας από το παράθυρο στους χώρους του εστιατορίου.

Η προσπάθειά της να μπει στο χώρο της κουζίνας του εστιατορίου αποδεικνύεται δύσκολη υπόθεση, καθώς τα παραπανίσια κιλά δεν της προσφέρουν μεγάλη ευχέρεια κινήσεων, όμως αυτό δε φαίνεται να την πτοεί ιδιαίτερα.

Αφού καταφέρνει να μπει στο εστιατόριο αρχίζει να βάζει σε μία κούτα όσα τρόφιμα μπορεί να κουβαλήσει, ενώ διαλέγει προσεκτικά τα κλοπιμαία, καθώς σύμφωνα με το οπτικοακουστικό υλικό του εστιατορίου εκτιμάται ότι παρέμεινε εντός των χώρων της επιχείρισης για περισσότερο από μισή ώρα.

Τελικά, μετά από αρκετή ώρα που δρα ανενόχλητη, αποφασίζει να αποχωρήσει με τη λεία της, όμως το πρόσωπό της αλλά και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της έχουν καταγραφεί πλήρως, κάνοντας τον εντοπισμό και τη σύλληψή της ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση.