Αγόρασαν ένα «ερείπιο» με 1 λίρα και το έκαναν «παλάτι» (pics & vid)

Gazzetta team
Αγόρασαν ένα «ερείπιο» με 1 λίρα και το έκαναν «παλάτι» (pics & vid)
Ένα ζευγάρι από τη Μεγάλη Βρετανία, έκανε επένδυση 1 λίρας αγοράζοντας ένα μισογκρεμισμένο σπίτι και κατάφερε να το μετατρέψει σε μία υπερσύγχρονη κατοικία.

Ένα ζευγάρι από την Κένυα, που διαμένει στο Λίβερπουλ εδώ και 12 χρόνια, πραγματοποίησε μία επένδυση μίας λίρας και τώρα δρέπει τους καρπούς της έμπνευσής του, καθώς κατάφεραν να μετατρέψουν ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι σε ένα πανέμορφο μέρος για να κατοικήσουν και να κάνουν οικογένεια.

Οι Sam και Rachel Kamau, αγόρασαν πριν από ένα χρόνο, ένα παρατημένο διώροφο σπίτι σε μία συνοικία του Λίβερπουλ, έναντι αμελητέου ποσού, στα πλαίσια σχετικού προγράμματος της δημοτικής αρχής, αναφορικά με την αναδιαμόρφωση παλιών κατοικιών, σε μία προσπάθεια να ενισχυθούν οι κοινωνικές ομάδες που δεν έχουν την ευχέρεια να κάνουν δικό τους ένα σπίτι με συμβατικές μεθόδους.

Η εικόνα που αντίκρυσαν όταν πρωτομπήκαν στο σπίτι ήταν αποκαρδιωτική, καθώς σύμφωνα με τους ίδιους, από το μπάνιο έλειπε ολόκληρο το πάτωμα, ενώ στην εσωτερική σκάλα του σπιτιού είχε δημιουργηθεί καταρράκτης από τα νερά των βροχοπτώσεων.

Το ζευγάρι, όμως, δεν το έβαλε κάτω και μετά από έναν χρόνο συνεχών επισκευών κι επιδιορθώσεων το αποτέλεσμα τους διακαιώνει απόλυτα, καθώς κατόρθωσαν να μετατρέψουν τα ερείπια σε ένα μοντέρνο και φιλόξενο χώρο, που δεν θυμίζει σε τίποτα την πρότερη κατάσταση.