Έκλεψαν το σκυλάκι μίας τετράχρονης αλλά το επέστρεψαν λίγες μέρες μετά (pics & vids)

Gazzetta team
Έκλεψαν το σκυλάκι μίας τετράχρονης αλλά το επέστρεψαν λίγες μέρες μετά (pics & vids)
Οι άνθρωποι, που λήστεψαν ολόκληρο το σπίτι μίας οικογένειας μαζί με το νεογέννητο κουταβάκι τους, κατάλαβαν το λάθος τους κι επέστρεψαν ίσως το πιο σημαντικό κομμάτι της λείας τους.

Οι διαρρήκτες φαίνεται πως μετάνιωσαν για την πράξη τους και αποφάσισαν να επιστρέψουν ένα από τα… κλοπιμαία.

Η Σάσα είναι ένα Λαμπραντόρ μόλις οχτώ εβδομάδων όταν οι κλέφτες που εισέβαλαν στο σπίτι της οικογένειας της αποφάσισαν να την πάρουν μαζί τους. Αποδείχτηκε όμως πως είχαν ευαισθησίες αφού τρεις μέρες αργότερα αποφάσισαν να επιστρέψουν τη Σάσα στο σπίτι της.

Αφορμή στάθηκε η έκκληση της οικογένειας στα κανάλια. Η Σάσα έχει πρόβλημα υγείας ενώ είναι η καλύτερη φίλη της κόρης της οικογένειας, της Μάγια, που είναι μόλις τεσσάρων ετών.

Αυτά στάθηκαν όπως αποδείχτηκε αρκετά για να «λυγίσουν» τους διαρρήκτες και να επιστρέψουν το κουτάβι στο σπίτι του.

«Δεν θέλαμε να διατηρούμε ελπίδες. Κι όμως ένα πρωινό, την ώρα που σηκώθηκε η γυναίκα μου για να φτιάξει καφέ και πέρασε την ενδιάμεση πόρτα, παρατήρησε κάτι να κινείται στο σπιτάκι του σκύλου», είπε περιχαρής ο σύζυγος Ράιν Χουντ στην τηλεοπτική εκπομπή της Αυστραλίας Today.

Το Λαμπραντόρ ζούσε μαζί με την οικογένεια μόλις μια εβδομάδα πριν το αρπάξουν, ωστόσο ήδη τους είχε κλέψει την καρδιά. Οι γονείς είχαν βγει σε πολλά μέσα ενημέρωσης εκλιπαρώντας τους ληστές να επιστρέψουν τη σκυλίτσα.

Για την αρπαγή του σκύλου, ο διοικητής του τοπικού αστυνομικού τμήματος δήλωσε: «Είναι αρκετά παράξενο αυτό. Είναι δύσκολο να καταλάβεις τι σκέφτηκαν».

Πηγή: reader.gr