Ήθελε να κάνει φάρσα στη γυναίκα του και παραλίγο να τον σκοτώσει... (pics & vid)

Gazzetta team
Ήθελε να κάνει φάρσα στη γυναίκα του και παραλίγο να τον σκοτώσει... (pics & vid)
Μάλλον θα το σκεφτεί καλύτερα την επόμενη φορά ο άντρας του παρακάτω βίντεο, καθώς η φάρσα που πήγε να «σκαρώσει» με θύμα τη σύζυγό του, λίγο έλειψε να είναι κι η τελευταία του.

Μερικές από τις φάρσες, που κατά καιρούς βλέπουν το φως της δημοσιότητας είναι ξεκαρδιστικές. Μερικές άλλες είναι απλά αδιάφορες, Κάποιες άλλες, όμως, είναι σχεδόν... δολοφονικές.

Στην τελευταία κατηγορία εντάσσεται η προσπάθεια ενός άντρα από τις ΗΠΑ να τρομάξει τη σύζυγό του με ένα αρκετά πρωτότυπο τρόπο.

Ο «πλακατζής» σύζυγος γνωρίζοντας το δρομολόγιο που κάνει καθημερινά η γυναίκα του με το αυτοκίνητο, προσπάθησε να την τρομάξει, καταγράφοντας σε βίντεο τις προσπάθειές του.

Το σχέδιο προέβλεπε ότι θα κρυβόταν σε ένα μεγάλο σωρό από πεσμένα φύλλα μέσα στη μέση του οδοστρώματος, ενώ μόλις η σύζυγός του θα σταματούσε με το αυτοκίνητό της για να δει τί συμβαίνει, εκείνος θα πεταγόταν από τα φύλλα, τρομάζοντάς την.

Το «εμπνευσμένο», όμως, σχέδιο άρχισε να στραβώνει όταν, ενώ ήταν ήδη κρυμμένος, άρχισε να χτυπάει το κινητό του.

Η αντίδραση του «φαρσέρ» ήταν κι αυτή που του έσωσε τη ζωή. Βγαίνοντας από το σωρό με τα πεσμένα φύλλα για να απαντήσει στην κλήση, βλέπει το όχημα της συζύγου του να περνάει με αρκετά μεγάλη ταχύτητα από το σημείο, όπου ήταν κρυμμένος μέχρι πρότινος.

Από τις αντιδράσεις του παρολίγο θύματος στο τέλος του βίντεο, φαίνεται πως μάλλον ο φαρσέρ πήρε για τα καλά το μάθημά του.