Η μεγαλύτερη πίτσα στον κόσμο έχει το μέγεθος μίας τηλεόρασης 54 ιντσών (pics & vid)

Gazzetta team
Η μεγαλύτερη πίτσα στον κόσμο έχει το μέγεθος μίας τηλεόρασης 54 ιντσών (pics & vid)
Όλα τα ρεκόρ έσπασαν οι ιδιοκτήτες μίας πιτσαρίας στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, καθώς κατάφεραν να φτιάξουν τη μεγαλύτερη πίτσα στον κόσμο, που μπορεί να παραδοθεί στο σπίτι του πελάτη.

Μία ξεχωριστή ιδέα είχαν οι ιδιοκτήτες μίας πιτσαρίας στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, καθώς δημιούργησαν τη μεγαλύτερη πίτσα που μπορεί να αποσταλεί στα σπίτια των πελατών.

H πιτσαρία Big Mama's & Papa's, δημιουργήθηκε το 1985 από δύο αδέφια αρμενικής καταγωγής και κατάφερε σε λίγο χρονικό διάστημα να κερδίσει τις εντυπώσεις. Όμως, οι ιδιοκτήτες της δεν επαναπαύθηκαν κι έβαλαν μπροστά ένα καινούργιο φιλόδοξο project. Και τα κατάφεραν με επιτυχία.

Το μέγεθός της γιαγαντιαίας πίτσας είναι εξωπραγματικό, καθώς ξεπερνάει το 1,5 τετραγωνικό μέτρο ή καλύτερα το μέγεθος μίας τηλεόρασης 54 ιντσών, ενώ παραμένει μυστήριο με ποιό τρόπο οι ντελιβεράδες του μαγαζιού παραδίδουν την παραγγελία στους... λιμοκτονούντες πελάτες.

Το κόστος της τεράστιας πίτσας αγγίζει τα 250 δολάρια, ενώ το κατάστημα δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες του να επιλέξουν οι ίδιοι τα υλικά που επιθυμούν.