H Kylie Jenner ξόδεψε 4,5 εκατομμύρια για να αγοράσει το 3ο της σπίτι! (pics)

Gazzetta team
H Kylie Jenner ξόδεψε 4,5 εκατομμύρια για να αγοράσει το 3ο της σπίτι! (pics)
Το τρίτο της σπίτι αγόρασε η διάσημη αδερφή της Kim Kardashian, ενώ κανείς ακόμα δεν έχει καταλάβει αν πραγματικά ξέρει ότι αγοράζει σπίτια κι όχι καραμέλες.

Μία ακόμη αγορά πραγματοποίησε η 19χρονη Kylie Jenner, ετεροθαλής αδερφή της γνωστής και μη εξαιρετέας Kim Kardashian, καθώς έκανε δικό της ένα υπερπολυτελές οίκημα έναντι 4,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η μικρή έπαυλη βρίσκεται στο Hidden Hills, την πιο ακριβή περιοχή του Λος Άντζελες, στην οποία επίσης διαμένουν μεγάλα ονόματα της αμερικανικής showbiz, όπως οι Jennifr Lopez, Miley Cyrus, Jessica Simpson, ενώ σε κοντινή απόσταση διατηρεί σπίτι κι η διάσημη αδερφή της Kim Kardashian με τον ράπερ Kanye West.

Το τσουχτερό αντίτιμο για την αγορά του ακινήτου που έχει συνολική έκταση 3.000 τεραγωνικά μέτρα, δε φαίνεται να πτόησε ιδιαίτερα την 19χρονη Jenner, η οποία διατηρεί τη δική της επιχείρηση προϊόντων μακιγιάζ, ενώ οι 4 κρεβατοκάμαρες, τα ισάριθμα μπάνια αλλά και η πισίνα και το τζακούζι που διαθέτει η έπαυλη, αναμένεται να την χαλαρώνουν στον ελεύθερό της χρόνο.

Σημειώνεται, πως η Jenner διατηρεί ακόμα 2 υπερπολυτελή σπίτια, ενώ πρόσφατα πούλησε ένα ακόμα για μόλις 6,5 εκατομμύρια δολάρια.