Ξύπνησε από κώμα, όταν άκουσε τα συνθήματα της ομάδας του (pics)

Gazzetta team
Ξύπνησε από κώμα, όταν άκουσε τα συνθήματα της ομάδας του (pics)
Η απίστευτη ιστορία του Βρετανού που επέστρεψε από τον άλλο κόσμο για να ακούσει τα συνθήματα της αγαπημένης του ομάδας, ενώ οι γιατροί ήταν έτοιμοι να τον βγάλουν από τη μηχανική υποστήριξη.

Ένας 59χρονος από τη Μεγάλη Βρετανία φαίνεται πως έχει ένα περίεργο δέσιμο με την αγαπημένη του ομάδα, καθώς μάλλον μόνο αυτή ήταν σε θέση να τον κρατήσει στη ζωή.

Ο Τόνι Κεμπ νοσηλευόταν σε κώμα στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου, μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο και μία 18ωρη χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Η κατάσταση του έμοιζε μη αναστρέψιμη, καθώς οι γιατροί ανακοίνωσαν στη σύζυγό του, ότι αν δε ξυπνούσε από το κώμα εντός 48 ωρών θα τον αποσύνδεαν από τη μηχανική υποστήριξη που τον κρατούσε στη ζωή.

Η σύζυγός του, όμως, κατέβαλε υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον συνεφέρει, μάταια όμως, καθώς ο Κεμπ δεν ανταποκρινόταν ούτε σε ομιλίες και σκουντήματα ούτε στη μουσική.

Σε μία απέλπιδα προσπάθεια, λίγο πριν την εκπνοή της προθεσμίας των γιατρών, η σύζυγός του αποφάσισε να του βάλει να ακούσει τα συνθήματα της αγαπημένης του ομάδας και... το θαύμα έγινε.

Ο 53χρονος οπαδός της Πλίμουθ άνοιξε τα μάτια του κι άρχισε να κινείται κανονικά, ενώ η κατάστασή του βελτιώθηκε ταχύτατα τις επόμενες ημέρες, με αποτέλεσμα να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σε αυτάπου τον κράτησαν στη ζωή.

Τη σύζυγό του και την πολυαγαπημένη του θέση στην εξέδρα της ομάδας του.