Αντιφασίστας διαδηλωτής... αγκαλιάζει έναν νεοναζί (pics & vid)

Gazzetta team
Αντιφασίστας διαδηλωτής... αγκαλιάζει έναν νεοναζί (pics & vid)
Μάλλον αυτός ο νεαρός άντρας, που φοράει μία μπλούζα με τον αγκυλωτό σταυρό, δεν περίμενε αυτή την αντίδραση από έναν ορκισμένο εχθρό του, καθώς ο αφροαμερικάνος αντιφασίστας διαδηλωτής αρχίζει να τον... αγκαλιάζει.

Μπροστά σε μία πρωτόγνωρη σκηνή βρέθηκαν αντιμέτωποι όσοι ήταν παρόντες έξω από την πανεπιστημιούπολη της πόλης Γκέινσβιλ της Φλόριντα, διαδηλώνοντας εναντίον του ακροδεξιού Ρίτσαρντ Σπένσερ, ο οποίος πραγματοποιούσε ομιλία σε εκδήλωση εντός του πανεπιστημίου.

Οι περίπου 300 διαδηλωτές φώναζαν συνθήματα εναντίον των «υπερμάχων της λευκής ανωτερότητας» κι υπέρ των αφροαμερικανών και των λατινόφωνων, όταν ένας νεαρός άντρας, που φορούσε ένα μπλουζάκι με τη σβάστικα, αποπειράθηκε να περάσει ανάμεσά τους.

Η προϋπάρχουσα ένταση χτύπησε κόκκινο, προμηνύοντας κλιμάκωση, όταν ένας αφροαμερικανός διαδηλωτής ανέτρεψε τα προγνωστικά κι αντί να επιτεθεί στον άντρα, άρχισε να τον αγκαλιάζει.

Το πλήθος σάστισε μπροστά στην ενέργεια του διαδηλωτή, ο οποίος άρχισε να ρωτά τον νεοναζί «πως είναι δυνατόν να με μισείς, τί σε κάνει να με μισείς», ενώ ταυτόχρονα τον αγκάλιαζε.

Να σημειωθεί πως μετά το αρχικό σοκ ο «υπέρμαχος της λευκής ανωτερότητας», ανταπέδωσε την αγκαλιά με ένα ελαφρύ χαμόγελο να του ξεφεύγει.

Ποιος ξέρει; Ίσως το μόνο που χρειάζονται οι νεοναζί να είναι μία απλή αγκαλιά...