Οι νεόνυμφοι που έκαναν στοματικό στη Ρόδο... κάνουν δεύτερες σκέψεις (pics)

Gazzetta team
Οι νεόνυμφοι που έκαναν στοματικό στη Ρόδο... κάνουν δεύτερες σκέψεις (pics)
Μετά από τις ντροπιαστικές εικόνες σεξουαλικών πράξεων από ζευγάρι Βρετανών που κάνουν το γύρω του κόσμου, οι πρωταγωνιστές του επεισοδίου φαίνεται πως μετάνιωσαν για την πράξη τους.

Εκατοντάδες γάμοι ζευγαριών από το εξωτερικό θα χρειαστεί να ακυρωθούν μετά την απόφαση του Μητροπολίτη Ρόδου Κύριλλου να απαγορέυσει την τέλεση πολιτικών γάμων ξένων ζευγαριών στο μαναστήρι του Αγίου Παύλου στη Λίνδο.

Η ενέργεια αυτή του Μητροπολίτη ήρθε στον απόηχο της επαίσχυντης πράξης ενός ζευγαριού από το Μπέρμπιγχαμ της Μεγάλης Βρετανίας που απαθανατίστηκε από το φωτογραφικό φακό να επιδίδεται σε σεξουαλικές πράξης στον περίβολο του μοναστηριού.

Οι εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου απεικονίζουν ένα ζευγάρι Βρετανών, που μόλις έχει τελέσει τον πολιτικό του γάμο, ενώ έντονες είναι οι αντιδράσεις εναντίον τους κυρίως από όσους είχαν προγραμματίσει να παντευτούν στο ίδιο σημείο, καθώς με τα τωρινά δεδομένα οι σχεδιασμοί τους ανατρέπονται.

The picture, which was taken by one of Matthew's family members, was posted on Facebook and immediately went viral. Pictured is Matthew (left) and Carly on their wedding day

Matthew's grandfather has failed to the see the funny side, telling MailOnline: 'I'm disgusted'. The couple are pictured with their wedding party on their big day last month

Ο 27χρονος γαμπρός Matthew Lunn, παρότι όπως λέει «έχει μετανιώσει για τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας και το θόρυβο που δημιουργήθηκε, δε βρίσκει ότι η πράξη τους ήταν λάθος καθώς «η απεικονιζόμενη πράξη δε συνέβη πραγματικά κι ότι το ζευγάρι απλώς υποκρινόταν για να γελάσουν μαζί με τους καλεσμένους τους.

Matthew Lunn, 27, and his wife Carly, 34, from Birmingham, got married in one of the holiest sites in Greece, on the island of Rhodes

Carly and Matthew Lunn

Άποψη που δε συμμερίζεται ούτε ο υπερήλικος παππούς του γαμπρού, ο οποίος χαρακτήρισε το θέαμα «αηδιαστικό», αλλά ούτε άλλα ζευγάρια που πλήρωσαν ως και 50.000 ευρώ και περίμεναν μέχρι και 2 χρόνια για να κάνουν πράξη το όνειρό τους να παντρευτούν στο μαγευτικό νησί της Ρόδου.