Ο γερανός του «σήκωσε» το αμάξι, όμως ο οδηγός είχε διαφορετική άποψη (vid)

Gazzetta team
Ο γερανός του «σήκωσε» το αμάξι, όμως ο οδηγός είχε διαφορετική άποψη (vid)
Σκηνές απείρου κάλλους διαδραματίστηκαν σε χώρο στάθεμευσης οχημάτων έξω από ένα εστιατόριο στις ΗΠΑ, καθώς ένας οδηγός προσπαθεί να πάρει το αμάξι του από τις δαγκάνες ενός γερανού.

Η μονομαχία ενός οδηγού με ένα γερανό που θα μετέφερε το όχημα του καθώς είχε σταθμεύσει παράνομα καταγράφηκε στην κάμερα χαρίζοντας πρωτόγνωρες σκηνές στους παρευρισκόμενους.

Ένας άνδρας έχοντας παρκάρει παράνομα σε χώρο στάθμευσης έξω από ένα εστιατόριο στην πόλη Ορλάντο στη Φλόριντα βλέπει τον γερανό που θα μεταφέρει το όχημα να έχει ήδη ξεκινήσει τη διαδικασία φόρτωσης του οχήματος.

Όμως, ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει διαφορετική γνώμη, καθώς παρά το γεγονός ότι οι δαγκάνες του γερανού ήδη έχουν «γραπώσει» το πίσω μέρος του οχήματος, εκείνος μπαίνει στη θέση του οδηγού, προσπαθώντας να απεγκλωβιστεί και να γλιτώσει το τσουχτερό πρόστιμο.

Οι δύο οδηγοί δεν κάνουν πίσω κι η μάχη εξελίσσεται αμφίρροπη με τους περαστικούς να γίνονται μάρτυρες ενός πολύ περίεργου θεάματος, ενώ άγνωστη παραμένει η κατάληξη της μονομαχίας.