«Η εκδρομή των οργίων» επιστρέφει στην Κρήτη (pics)

Gazzetta team
«Η εκδρομή των οργίων» επιστρέφει στην Κρήτη (pics)
Μία πρωτόγνωρη εμπειρία για όσους θα έχουν την τύχη αλλά και τα χρήματα να συμμετέχουν, καθώς οι περισσότεροι από 400 συμμετέχοντες θα καταβάλλουν τσουχτερό αντίτιμο για μία ανάμνηση... ζωής.

5 μέρες και 5 νύχτες με αχαλίνωτο σεξ, εναλλαγή ερωτικών συντρόφων, ένα πεντάστερο ξενοδοχείο ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση αλλά και πριβέ παραλία θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι τυχεροί και τολμηροί αποφασίσουν να συμμετάσχουν στο μεγάλο πάρτυ ανταλλαγής συντρόφων τον ερχόμενο Απρίλιο στην Κρήτη μας.

Το λεγόμενο και swingers party αναμένεται με ανυπομονεσία, καθώς ειδικά το ελληνικό κοινό δεν έχει συνηθίσει στη διοργάνωση ανάλογων events, ενώ αποκαλυπτικό των προθέσεων των διοργανωτών είναι το μότο της διοργάνωσης «η Κρήτη δε θα μοιάζει σε τίποτα με όσα ξέρατε πριν».

Εμπνευστές της πρωτοποριακής -για τα ελληνικά δεδομένα- ιδέας είναι οι συντελεστές του ολλανδικού site γνωριμιών SDC, οι οποίοι υπόσχονται στους συμμετέχοντες 5 θεματικές βραδιές αχαλίνωτου σεξ σε κοινόχρηστους κι ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε συνδυασμό με την απαράμιλλη ομορφιά της Κρήτης και τις πολυτελείς ανέσεις του ξενοδοχείου 5 αστέρων σε παραλιακή κωμόπολη του νομού Ηρακλείου.

Το κόστος για τη συμμετοχή κρίνεται λιγάκι τσουχτερό αλλά μπροστά σε 5 ημέρες ερωτικών απολάυσεων, τα 1.149 ευρώ για ένα απλό δίκλινο δωμάτιο και τα σχεδόν 1.850 ευρώ για μία σουίτα, δε φαντάζουν κι απαγορευτικά, καθώς στις παροχές συμπεριλαμβάνεται η χρήση εσωτερικής θερμαινόμενης πισίνας αλλά και η πρόσβαση σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους όπως το «Sexy Sins Lounge» και το «SDC Pleasure Dome», ενώ θα λειτουργεί και sex shop εντός του ξενοδοχειακού συγκροτήματος.

Τέλος, να σημειωθεί πως η συμμετοχή στο event, που θα διαρκέσει από τις 28 Απριλίου ως τις 3 Μάη, επιτρέπεται αποκλειστικά σε ζευγάρια swingers, ενώ οι διοργανωτές επισημαίνουν ότι θα απαγορεύεται αυστηρά η λήψη φωτογραφιών και βίντεο ώστε όσα συμβούν ανα μείνουν χαραγμένα μόνο στη μνήμη όσων συμμετάσχουν.