Τι είδε ο Jon Snow όταν πήγε στον άλλο κόσμο! (pics & vids)

Τι είδε ο Jon Snow όταν πήγε στον άλλο κόσμο! (pics & vids)
Μπορεί να είμαστε στη μέση του καλοκαιριού, μια ανάσα από τις διακοπές μας και τα μπάνια του λαού, αλλά το παιχνίδι (του στέμματος) δεν έχει χαθεί ακόμα! Και επειδή τα έξοδα τρέχουν, διαβάστε!

Όταν ο Alliser Thorne μαζί με άλλα μέλη της Night's Watch σκότωσαν τον Jon Snow, δεν ήξεραν τι τους περιμένει!

Συνηθισμένοι από cliffhangers ήμασταν στο Game Of Thrones, απλά εκείνο το τελευταίο επεισοδιο του 5ου κύκλου όπου το μούλικο ο Alliser ο Thorne έμπηξε το μαχαίρι στον Jon Snow, κάπως μας τρέλανε!

Και μεταξύ μας τώρα, μπορεί κατά βάθος να ήμασταν σίγουροι ότι ο Jon Snow θα επέστρεφε, αλλά με τον τρελό εφευρετικό George R. R. Martin ποτέ δεν ξέρεις τι σε περιμένει, η αλήθεια να λέγεται.

Τέλος καλό όλα καλά (?) όμως, ο Jon Snow επέστρεψε στον κόσμο των ζωντανών (?) και η ζωή στα Επτά Βασίλεια συνεχίστηκε (?).

Και μάλιστα όχι μόνο επέστρεψε, αλλά μας χάρισε και μια από τις πιο επικές στιγμές στη σειρά: την Battle of the Bastards

Στο θέμα μας όμως πάλι!

Τι είδε ο Jon Snow όταν πήγε στον άλλο κόσμο; Είδε τον πατέρα του; Τη μάνα του; Το σόι του; 40 παρθένες;

Ο ίδιος όταν τον ρώτησαν «τι υπήρχε στην άλλη πλευρά» απάντησε «τίποτα»!

Και τελικά, έλεγε ψέματα!

Γιατί είχε δει!

Τι είχε δει;

Καταρχάς είχε δει ένα ωραιότατο 2,25 να κάτσει στον θρόνο η Daenerys Targaryen και ένα υπέροχο 3,00 ο βασιλιάς να είναι ο Tyrion!

Βέβαια, και το 5,00 απόδοση, στον θρόνο να κάτσει τελικά ο ίδιος ο Jon Snow δεν είναι καθόλου άσχημο και μεταξύ μας τώρα, επειδή έλειψε και κάμποσες μέρες, στάνταρ πρόλαβε και το έπαιξε.

Aποκλειστικά ειδικά στοιχήματα στο Game of Thrones

Από το Παιχνίδι του Στέμματος (το πιάσατε το υπονοούμενο ε;) δεν μπορεί με τίποτα να αποκλειστεί και ο Petyr Baelish και το ΤΙΜΙΟΤΑΤΟ 12,00 που δίνει!

Ο τύπος είναι... όλα τα λεφτά (δεύτερο συνεχόμενο υπονοούμενο) και ξέρει να επιβιώνει καλύτερα και από κατσαρίδα μετά από 15 παντοφλιές και μισό οπλοστάσιο S-300 πάνω της!

12,00 απόδοση για να κάτσει στο θρόνο δίνει και η Cersei, κάτι που είναι σα... δώρο καθώς η τύπισσα είναι από τους πιο σκληρούς χαρακτήρες στη σειρά και γυναίκα που επιβίωσε από άσχημο κούρεμα, να τη φοβάσαι!

Δίκαιο και το 16,00 απόδοση να κάτσει στο θρόνο η Arya Stark, καθώς και το 31,00 τον θρόνο να λυγίσει από το... βάρος του Varys (οκ, φθηνό αστείο)!

Καλά βέβαια όλα αυτά, αλλά επειδή μιλάμε για Game Of Thrones, το πραγματικό fun δεν είναι άλλο από το ποιος θα πεθάνει πρώτος!

Στο 91,00 συναντάμε τον Jon Snow που πήγε και ήρθε και είναι κάπως δύσκολο να ξαναπεθάνει όσο σαδιστής ευφυής και αν είναι ο George R. R. Martin. Δικαιολογημένη η απόδοση.

Aποκλειστικά ειδικά στοιχήματα στο Game of Thrones

Ο Jamie Lannister ο (Kerry) King-slayer δίνει ένα τίμιο 6,50 να μας αδειάσει τη γωνιά, απόδοση κάπως «κουτσουρεμένη», αλλά μη ξεχνάμε ότι του λείπει και ένα.... χέρι (δεν ξέρω τι έχω πάθει, σταματάω).

Στο 6,50 και η κοπέλα αδερφή του η Cersei, ενώ η Melisandre με το 9,00 θα λέγαμε ότι είναι... Φωτιά (δε σταμάτησα)!

Ο Theon ο Greyjoy με το 26,00 του είναι ένα πάτημα, ενώ το 51,00 της Sansa Stark η αλήθεια είναι ότι μας τρώει το χέρι (όχι αυτό του Jamie) να το ρίξουμε!

Πέρα από τον Jon Snow, 91,00 απόδοση έχει και η Daenerys Targaryen για να μας κάνει λίγο πιο σύντομους τους τίτλους αρχής, αλλά έλα ρε φίλε, δράκους έχει καβάτζα, αν πεθάνει και αυτή να το κλείσουμε το μαγαζί.

(σημ: πάντως θα το ξαναπούμε για ακόμα μια φορά. Αναφορικά με τους θανάτους, τον George R. R. Martin δεν τον «πιάνεις» από πουθενά, οπότε πρέπει να σκέφτεστε και την ανατροπή!).

Αλλά για τους πραγματικούς μερακλήδες, τους εραστές της τύχης, το επόμενο είναι ό,τι πρέπει!

Ο τρόπος του 1ου Θανάτου στην 7η Σεζόν!

Και από θανάτους άλλο τίποτα το Game Of Thrones!

Aποκλειστικά ειδικά στοιχήματα στο Game of Thrones

Βαθιά ανάσα και ξεκινάμε λοιπόν: 2,75 να πάνε στο άλλο κόσμο από τους White Walkers, στο 3,00 να τους βρει ο χάρος από ξίφος ή από τσεκούρι, ένα τίμιο 4,00 να πεθάνει κάποιος από βέλος και ένα 5,00 να του κόψουν το κεφάλι!

Στο τίμιο 8,00 κάποιος να φύγει από τη σειρά από δηλητήριο ή κρέμασμα, στο 13,00 να πάει από πνιγμό και στο 23,00 να γίνει θυσία!

Να φάει λύκος το θύμα μας το βρίσκουμε στο 26,00 απόδοση, να τον ρίξουν μέσα από την πόρτα του φεγγαριού στο 51,00, ενώ τέλος να του σπάσουν το κεφάλι στο 101,00!

Αλλά τα καλά δεν τελειώνουν εδώ!

Αν είσαι πραγματικός οπαδός της σειράς και όχι κάποιος που ξεκίνησε να το βλέπει μπας και πιάσει συζήτηση με καμιά γυναίκα σε κανά μπαρ, το επόμενο είναι για σένα.

Η Θρησκεία του Τελικού Κυβερνήτη!

Απόδοση 3,20 να είναι Valyrian και 3,50 να είναι The Faith of the Seven! Ηεπιλογή ο νέος βασιλιάς να πιστεύει στο φως να ακολουθεί με 4,50 και στο 26,00 να είναι Great Stallion!

Aποκλειστικά ειδικά στοιχήματα στο Game of Thrones

Αυτά τα υπέροχα!

Καλή μας σεζόν λοιπόν, fun να είναι, να περάσουμε το καλοκαίρι μας ωραία και στον θρόνο ας κάτσει ο καλύτερος!