Τα ακριβά γούστα που πρόδωσαν τον αστυνομικό που συνελήφθη για ναρκωτικά

Gazzetta team
Τα ακριβά γούστα που πρόδωσαν τον αστυνομικό που συνελήφθη για ναρκωτικά
Πολυτελή βίο φέρεται να διήγαγε ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που συνελήφθησαν από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ. για υπόθεση κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Ο αστυνομικός αυτός, που ανήκει οργανικά σε Αστυνομικό Τμήμα των νοτίων προαστίων, σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάρει μακρά αναρρωτική άδεια από την Υπηρεσία του. Αυτό, βέβαια, καθόλου δεν τον εμπόδιζε από το να διασκεδάζει στα πιο γνωστά κοσμικά στέκια των Αθηνών, παρέα με αιθέριες υπάρξεις και με φόντο πανάκριβες φιάλες από αλκοολούχα ποτά.

Μάλιστα, δείγμα του πολυτελούς βίου που διήγαγε, ήταν το πολυτελές σπορ αυτοκίνητο με το οποίο κυκλοφορούσε και δεν έχανε ευκαιρία να επιδεικνύει. Πολλές φορές είχε ως συντροφιά και γνωστό play boy των Αθηνών.

Στην ουσία της υπόθεσης τώρα, από τις Εσωτερικές Υποθέσεις διαπιστώθηκε ότι αστυνομικός του Α.Τ. των νοτίων προαστίων μαζί με τον συνάδελφο του της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δυτικής Αττικής, την 14η και 15η Δεκεμβρίου 2019, είχαν προμηθευτεί από κοινού ποσότητα κοκαΐνης από τον συλληφθέντα ιδιώτη, στην οικία του σε περιοχή της Αττικής.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν στην κατοχή του Αστυφύλακα μικροποσότητα κοκαΐνης και ναρκωτικό δισκίο, στην κατοχή του Ειδικού Φρουρού μικροποσότητα ινδικής κάνναβης και στην κατοχή του ιδιώτη 611 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 4 γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας.

Τέλος, σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ακόμη πολίτη που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση.