«Έπεσαν» μαζικά κυβερνητικές ιστοσελίδες!

Gazzetta team
«Έπεσαν» μαζικά κυβερνητικές ιστοσελίδες!
«Κάτω» ήταν για αρκετή ώρα κυβερνητικές ιστοσελίδες, όπως αυτές των υπουργείου Οικονομικών, Εσωτερικών, Εμπορικής Ναυτιλίας, Εξωτερικών, καθώς και αυτή του πρωθυπουργού. Προβλήματα και με τις σελίδες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

Εκτός λειτουργίας τέθηκαν γύρω στις 9, το βράδυ της Πέμπτης, κυβερνητικές ιστοσελίδες, μεταξύ των οποίων και του πρωθυπουργού!

Άγνωστη, προς το παρόν, η αιτία, το πλέον πιθανό σενάριο, ωστόσο, είναι να πρόκειται για νέα επιδρομή χάκερς.

Θυμίζουμε, πριν από λίγα 24ωρα, Τούρκοι χάκερς είχαν «ρίξει» τις ιστοσελίδες της Βουλής, της ΕΥΠ, του υπουργείου Εξωτερικών, του Χρηματιστηρίου, αλλά και του υπουργείου Οικονομικών.

Απόψε, προβλήματα στο «φόρτωμα» παρουσίασαν οι ιστοσελίδες των υπουργείων Εξωτερικών και Οικονομικών.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών παρουσίασε «σφάλμα σύνδεσης με τον σέρβερ», ενώ η σελίδα του υπουργείου Οικονομικών προσπαθεί να «φορτώσει», ωστόσο αδυνατεί να ανοίξει.

«Κάτω» ήταν και η επίσημη ιστοσελίδα του πρωθυπουργού, αλλά και των υπουργείων Εσωτερικών, Εμπορικής Ναυτιλίας, καθώς και τα site της αστυνομίας και της πυροσβεστικής.

Τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν αρκετή ώρα μετά και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό για ποιον λόγο δεν υπήρχε πρόσβαση στους ιστότοπους.