Λαμία: Ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική Οδό με τις διαμαρτυρίες των κατοίκων για το hot spot (pics)

Gazzetta team
Λαμία: Ουρές χιλιομέτρων στην Εθνική Οδό με τις διαμαρτυρίες των κατοίκων για το hot spot (pics)
Κάτοικοι της περιοχής της Αγίας Παρασκευής έκλεισαν την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την επικείμενη δημιουργία hot spot στην περιοχή της Μαυρομαντήλας.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο το μεσημέρι της Κυριακής στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος του κόμβου της Αγίας Παρασκευής, και στα δύο ρεύματα, καθώς κάτοικοι από το εν λόγω χωριό, αλλά και από εκείνο της Μεγάλης Βρύσης, προχώρησαν σε συμβολική κατάληψη των δρόμων, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την επικείμενη δημιουργία hot spot στην περιοχή της Μαυρομαντήλας.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων στο 214ο χιλιόμετρο, λίγο πριν τα διόδια.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, από τις 12:30 το μεσημέρι, οι κάτοικοι προχώρησαν κλιμακωτά σε κατάληψη των δρόμων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού, ενώ λίγο πριν τις 13:30 έκλεισαν και τον παράδρομο της εθνικής για, περίπου, ένα τέταρτο.

Όλα τα διερχόμενα οχήματα, λοιπόν, βρέθηκαν εγκλωβισμένα με τη διακοπή της κυκλοφορίας, με συνέπεια να καθυστερήσουν περισσότερο από μιάμιση ώρα το ταξίδι τους, καθώς μοναδική διέξοδος προς και από τη Βόρεια Ελλάδα είναι η παλιά εθνική οδός από το Δομοκό.

Οι κάτοικοι της περιοχής, πάντως, σημειώνουν ότι ο συγκεκριμένος αποκλεισμός είναι συμβολικός και ότι το επόμενο διάστημα θα κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά «αυτό είναι μόνο η αρχή»...