Τραγωδία στην Αγία Πελαγία: Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο ζευγάρι ηλικιωμένων (pics)

Gazzetta team
Τραγωδία στην Αγία Πελαγία: Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο ζευγάρι ηλικιωμένων (pics)
Τραγικό τέλος για ζευγάρι ηλικιωμένων στην Αγία Πελαγία Ηρακλείου, καθώς τα δύο άτομα έφυγαν από τη ζωή σχεδόν ταυτόχρονα!

Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στην Αγία Πελαγία Ηρακλείου...

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, τα δύο άτομα έφυγαν από τη ζωή σχεδόν ταυτόχρονα, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς τους ανθρώπους.

Η γυναίκα, ηλικίας 90 ετών, ένιωσε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να σωριαστεί στο έδαφος. Ο 82χρονος σύζυγος, δε, που πιθανολογείται ότι έκοβε ξύλα, έσπευσε να τη βοηθήσει, αφήνοντας, όμως και εκείνος, τελικά, την τελευταία του πνοή, ίσως από κάποιο πέσιμο.

Το ζευγάρι των ηλικιωμένων, που ήταν «γραφτό» τους να ξεκινήσουν μαζί το... μοναχικό ταξίδι, εντόπισαν σήμερα κόρη και γαμπρός της οικογένειας, αντικρίζοντας τον άντρα και τη γυναίκα να κείτονται νεκροί σε απόσταση ελάχιστων μέτρων μεταξύ τους.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου του αγαπημένου ζευγαριού δεν έχουν διευκρινιστεί, με το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας να έχει απομακρυνθεί, ενώ και οι δύο σοροί έχουν μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.