Ανακατέλαβαν τα κτίρια στο Κουκάκι οι αντιεξουσιαστές, απέκλεισε την περιοχή η ΕΛ.ΑΣ

Gazzetta team
Ανακατέλαβαν τα κτίρια στο Κουκάκι οι αντιεξουσιαστές, απέκλεισε την περιοχή η ΕΛ.ΑΣ
Οι αντιεξουσιαστές ανακατέλαβαν, τελικά, τα κτίρια στο Κουκάκι, στις οδούς Ματρόζου και Παναιτωλίου, με τρία άτομα να βρίσκονται αυτή την ώρα μέσα στο πρώτο κτίριο και επτά άτομα στο δεύτερο.

Όπως αναφέρει το iefimerida.gr, η ανακατάληψη έγινε, τελικά, στις οδούς Ματρόζου 45 και Παναιτωλίου 21, στο Κουκάκι, με συνολικά 50 άτομα, αντιεξουσιαστές, να πηγαίνουν στα δύο κτίρια.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι αντιεξουσιαστές στην οδό Ματρόζου ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου, όπου έσπασαν ένα παράθυρο «χτισμένο» με τσιμεντόλιθους και προχώρησαν στην ανακατάληψη, ενώ στην οδό Παναιτωλίου πιθανόν ανέβηκαν με σκάλα.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει τα κτίρια, ενώ προχώρησαν και σε εννέα προσαγωγές αλληλέγγυων, που είχαν συγκεντρωθεί στα σημεία. Υπάρχουν πληροφορίες, δε, που λένε πως η αστυνομία έχει κάνει εκτεταμένη χρήση χημικών, ενώ έχει πέσει και αρκετό ξύλο...

Η υπόθεση είναι σε εξέλιξη ενώ αναμένονται και εισαγγελικοί λειτουργοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, σχεδιάζεται επιχείρηση από την πλευρά της ΕΛ.ΑΣ.