Μήνυμα Ινδαρέ: «Δεν μας διέλυσε η αγριότητα που βιώσαμε» (pic)

Gazzetta team
Μήνυμα Ινδαρέ: «Δεν μας διέλυσε η αγριότητα που βιώσαμε» (pic)
Ο Δημήτρης Ινδαρές ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράστασή του, τονίζοντας οτι έζησε τα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής του.

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές μέρες από το περιστατικό με την κατάληψη στο Κουκάκι, όμως τα όσα εκτιλύχθηκαν κατά την διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στην ταράτσα του διπλανού σπιτιού, δεν ξεχνιούνται έτσι εύκολα...

Αυτό τουλάχιστον μπορεί να συμπεράνει κανείς, διαβάζοντας το μήνυμα που έγραψε στο Facebook ο Δημήτρης Ινδαρές.

Ο γνωστός σκηνοθέτης, ο οποίος κατηγορήθηκε πως πήγε να πάρει το όπλο ενός αστυνομικού, ευχαρίστησε τον κόσμο για την συμπαράστασή του, τονίζοντας οτι έζησε τα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής του.

Αναλυτικά έγραψε...

«Η αγάπη των δικών μας ανθρώπων, φίλων, γειτόνων, συνεργατών, συγγενών, μας κράτησε όρθιους στα πιο μαύρα Χριστούγεννα της ζωής μας. Είμαστε ευγνώμονες. Η άμεση και ανεπιφύλακτη έκφραση της συμπαράστασης και της αγανάκτησης που δείξατε για λογαριασμό μας, επιβεβαίωση των αισθημάτων αλλά και των αξιών που ευτυχώς μοιραζόμαστε, κράτησε την ελπίδα μας ζωντανή την ώρα που κάποιοι άλλοι, επιχειρούσαν να μας βυθίσουν στην παράνοια.

Χάρη σ'εσάς δεν μας διέλυσε η αδικαιολόγητη ψυχική κυρίως αγριότητα που βιώσαμε. Κι ας σταθεί αυτή η αδιανόητη δική μας περιπέτεια διδακτική με τρόπο θετικό, κόντρα στο φόβο που θά θελε να μας κάνει να ξεχνάμε πως οι αρχές, τα δικαιώματα και η αίσθηση του δικαίου είναι πεδίο συνάντησης που οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε ως κόρη οφθαλμού. Ευχαριστούμε».