Αστυνομικοί φυλάνε επί 24ώρου βάσεως το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Θεσσαλονίκης

Gazzetta team
Αστυνομικοί φυλάνε επί 24ώρου βάσεως το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Θεσσαλονίκης
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εξέφρασε την αγανάκτησή του για το γεγονός ότι απασχολούνται αστυνομικοί επί 24ώρου βάσεως για να... φυλάνε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην Αριστοτέλους!

Την έντονη αντίδραση του προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θοδωρή Τσαϊρίδη, έχει προκαλέσει η απόφαση για φύλαξη του βόρειου άξονα της Αριστοτέλους, όπου λειτουργεί το Μαγεμένο Χωριό, με τον ίδιο, μάλιστα, να αποκαλύπτει ότι το χριστουγεννιάτικο δέντρο φυλάσσεται επί 24ωρου βάσεως!

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης, όπως σημειώνει το thestival.gr, αποφάσισε φέτος να δώσει ζωή στο υποβαθμισμένο σημείο της πλατείας, ζητώντας από την πρώτη στιγμή τη βοήθεια της ΕΛ.ΑΣ για τη φύλαξη του χώρου -προφανώς για να αποφύγει περιστατικά όπως αυτά στα Εξάρχεια...

Ωστόσο, η απόφαση για μόνιμη παρουσία της αστυνομίας στο σημείο δεν βρίσκει σύμφωνους τους συνδικαλιστές της ελληνικής αστυνομίας, με τον πρόεδρο της ΕΑΥΘ, κο Τσαϊρίδη, να σχολιάζει χαρακτηριστικά με ανάρτησή του στα social media: «Το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Θεσσαλονίκης θα μπορούσε να μπει άνετα στα ρεκόρ γκίνες.

Ο λόγος;

Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν υπάρχει χριστουγεννιάτικο δέντρο που να το φυλάνε επί 24ωρου βάσεως τόσοι αστυνομικοί.

Άλλωστε πέρα από τους πάνθηρες ΔΙΑΣ-Ζ πεζές, το να υπάρχει και μια διμοιρία μέσα σε αυτό το εορταστικό κλίμα δίνει μια ξεχωριστή νότα.

Ένα βήμα μπροστά δέκα πίσω...»