Έτσι έγινε το ατύχημα στο τρενάκι του Μύλου των ξωτικών (pics & vid)

Gazzetta team
Έτσι έγινε το ατύχημα στο τρενάκι του Μύλου των ξωτικών (pics & vid)
Οι λεπτομέρειες του ατυχήματος με τα τρία παιδιά που συνέβη στον Μύκο των Ξωτικών.

Τα μαγικά Χριστούγεννα και η πόλη του παραμυθιού και των ονείρων για μικρά παιδιά παραλίγο να γίνει κόλαση… και τρομακτικό παραμύθι με δυσάρεστη ιστορία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το cyclades24.gr, παιχνίδι τρενάκι εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στο Μύλο των Ξωτικών.

Συγκεκριμένα, λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι των τριών παιδιών, συγκρούστηκε με τρενάκι το οποίο βρισκόταν σταματημένο στο κοντά στο τέλος της διαδρομής που Πιθανότατα οφείλεται σε λάθος χειρισμό του υπευθύνου που ήταν στην αρμοδιότητα του το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν αρκετά άτομα να απεγκλωβίσουν τα παιδιά και να αποσοβήσουν τα χειρότερα. Όπως ήταν λογικό, στο σημείο επικράτησε ένα πανικός με τα παιδιά να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Μάλιστα ένα παιδί έπαθε κρίση πανικού μετά το ατύχημα.

Αυτό που θα πρέπει να σημειώσουμε είναι ότι οι υπεύθυνοι κινήθηκαν με απόλυτο συντονισμό και στάθηκαν δίπλα στα παιδιά εκείνη την ώρα.

Αυτό που είναι κατακριτέο από πλευρά μας, είναι ότι το τρενάκι λίγα λεπτά μετά το ατύχημα διορθώθηκε και συνέχισε τις διαδρομές του σαν να μην είχε συμβεί απολύτως τίποτα.

Τα Μεταφέρθηκαν αρχικά στο Ιατρείο του Μύλου των Ξωτικών και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Τρικάλων αλλά ευτυχώς δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία και διενεργούνται έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.