Κρήτη: Ο συζυγοκτόνος ισχυρίζεται ότι «θόλωσε» από την «προδοσία»

Gazzetta team
Κρήτη: Ο συζυγοκτόνος ισχυρίζεται ότι «θόλωσε» από την «προδοσία»
Ο 54χρονος συζυγοκτόνος στην Κρήτη είχε προσπαθήσει να παρακολουθήσει και στο παρελθόν την 33χρονη.

Ο άνδρας που σκότωσε την γυναίκα του στην Κρήτη απολογείται την Τρίτη (24/12) και ισχυρίζεται ότι είχε θολώσει από την «προδοσία».

Τι υποστηρίζει ο ίδιος

Το Σάββατο της δολοφονίας αποφάσισε να αγοράσει ένα μαγνητοφωνάκι, το οποίο έκρυψε στο αυτοκίνητο της οικογένειας και την περίμενε να επιστρέψει από τα ψώνια. Όταν επέστρεψε εκείνος πήγε στο αυτοκίνητο για να το τσεκάρει.

Τότε το μαγνητοφωνάκι, όπως ισχυρίζεται, επιβεβαίωσε τις υποψίες του, σύμφωνα με το Cretalive.gr.

Το περιεχόμενο του καταγεγραμμένου υλικού ήταν … αποκαλυπτικό κι εκείνος ένιωσε θυμωμένος ωστόσο δεν αντέδρασε αμέσως.

Ο κατηγορούμενος ισχυρίζεται ότι τον τελευταίο καιρό η σύντροφος του αδιαφορούσε ακόμα και για το παιδί, το οποίο λόγω σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζει, απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι η σύζυγός του, η οποία είχε ανοίξει ένα γραφείο μέντιουμ, απουσίαζε πολλές ώρες και όλα αυτά τον έκαναν να υποψιάζεται ότι έχει εξωσυζυγική σχέση.

Το χρονικό της δολοφονίας

Οι δυο τους βγήκαν για φαγητό μαζί με άλλους συγγενείς.

Επέστρεψαν στο σπίτι γύρω στη 1.30.

Μισή ώρα αργότερα ο 54χρονος πήρε το κυνηγετικό όπλο από την αποθήκη και χωρίς περιστροφές πυροβόλησε δύο φορές την σύζυγο του, η οποία ήταν ξαπλωμένη στον ξενώνα. Η άτυχη γυναίκα δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Στην συνέχεια έντυσε το παιδί και πήγαν μία βόλτα. Πήρε το 100, ανέφερε ότι σκότωσε τη γυναίκα του και το κίνητρο της δολοφονίας και ζήτησε να προσέξουν το παιδί του αφότου παραδοθεί.

Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο επτά χρόνια.