Πτώσεις δέντρων και προβλήματα στην Κρήτη λόγω των νοτιάδων: Πτήση από Αθήνα προς Ηράκλειο γύρισε πίσω (pics)

Gazzetta team
Πτώσεις δέντρων και προβλήματα στην Κρήτη λόγω των νοτιάδων: Πτήση από Αθήνα προς Ηράκλειο γύρισε πίσω (pics)
Οι ισχυροί νοτιάδες που πνέουν στην Κρήτη και φτάνουν και τα 9 μποφόρ έχουν δημιουργήσει διάφορα προβλήματα κυρίως από πτώσεις δέντρων και άλλων αντικειμένων αλλά και στις πτήσεις και τα δρομολόγια των πλοίων.

Προβλήματα έχουν δημιουργηθεί στην Κρήτη από τους ισχυρούς νοτιάδες αφού λόγω των ανέμων αεροσκάφη δεν μπορούν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» όπως η απογευματινή πτήση από Αθήνα που αναγκάστηκε να επιστρέψει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» ενώ βρισκόταν πάνω από την Σαντορίνη με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των επιβατών.

Σύμφωνα με το ekriti.gr, την ίδια ώρα στην πυροσβεστική υπηρεσία του Ηρακλείου έχει σημάνει συναγερμός καθώς οι ισχυροί άνεμοι έχουν προκαλέσει την πτώση δέντρων.

Στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Κνωσού δέντρο καταπλάκωσε 2 αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα. Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα της πυροσβεστικής με τους άνδρες της να απομακρύνουν το δέντρο.

Και στην εθνική οδό όμως στη δεύτερη στροφή μετά το ΚΤΕΟ στο ρεύμα προς Άγιο Νικόλαο οι οδηγοί τρόμαξαν όταν είδαν στη μέση του δρόμου να έχει πέσει ένα δέντρο.