«Μας είχαν σε δέντρα και μας έδιναν ωμό κρέας»: Συγκλονίζει ο Έλληνας ναυτικός που απήχθη στο Τόγκο

Gazzetta team
«Μας είχαν σε δέντρα και μας έδιναν ωμό κρέας»: Συγκλονίζει ο Έλληνας ναυτικός που απήχθη στο Τόγκο
Ότι οι πειρατές τους κρατούσαν μέσα στη ζούγκλα επάνω σε δέντρα και τους έδιναν ελάχιστο φαγητό, κυρίως ωμό κρέας, αποκαλύπτει ο 20χρονος ναυτικός που είχε απαχθεί από πειρατές, στο Τόγκο, της δυτικής Αφρικής.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Realnews», ο Έλληνας ναυτικός που είχε απαχθεί στο Τόγκο περιγράφει τις δραματικές ημέρες που πέρασε στα χέρια των απαγωγέων.

Ο 20χρονος αναφέρει ότι οι απαγωγείς τους κρατούσαν μέσα στη ζούγκλα, πάνω σε δέντρα για να μην τους κατασπαράξουν τα άγρια θηρία.

Οι τέσσερις απαχθέντες, ένας εκ των οποίων κατέληξε όσο κρατείτο από μαλάρια, έπιναν νερό μέσα σε πλαστικές σακούλες από το ποτάμι, ενώ τους έδιναν ελάχιστο φαγητό, κυρίως ρύζι και ωμό κρέας.

«Θέλω να βγάλω από το μυαλό μου όσα έγιναν εκείνες τις ημέρες. Η εικόνα του νεκρού συναδέλφου μου έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη μου. Η προσευχή ήταν το στήριγμά μου», συγκλονίζει ο 20χρονος.

Υπενθυμίζεται πως ο 20χρονος βρισκόταν στο ελληνόκτητο δεξαμενόπλοιο Elka Aristotle που δέχτηκε επίθεση από πειρατές στις 4 Νοεμβρίου και επέστρεψε στην Ελλάδα το περασμένο Σάββατο, στις 14 Δεκεμβρίου.

Πηγή: Reader.gr