Οι αστυνομικοί επιμένουν: «Τα αδέλφια Ινδαρέ συμμετείχαν στην κατάληψη»

Gazzetta team
Οι αστυνομικοί επιμένουν: «Τα αδέλφια Ινδαρέ συμμετείχαν στην κατάληψη»
Παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και δεν φαίνεται να τους δικαιώνουν, οι αστυνομικοί του επιμένουν να αναγνωρίζουν τα αδέλφια μεταξύ των καταληψιών.

Η εκκένωση της κατάληψης στο Κουκάκι που μετανομάστηκε σε υπόθεση... ταράτσα, φαίνεται οτι θα μας απασχολεί για καιρό ακόμα.

Από την Τετάρτη που συνέβη το περιστατικό μέχρι σήμερα, αρκετά έχουν δει το φως της δημοσιότητας που καταρρίπτουν πολλά από όσα είχαν ειπωθεί τις πρώτες ώρες...

Ο επίσημος ισχυρός της αστυνομίας οτι ο Δημήτρης Ινδαρές επιχείρησε να πάρει το όπλο από ένα αστυνομικό έχει «ξεθωριάσει» αρκετά πλέον, η ύπαρξη εισαγγελέα (ή εισαγγελέων) εξακολουθεί να παραμένει ερωτηματικό, καθώς σε μία τέτοια περίπτωση για ποιο λόγο οι αρχές να πηδήξουν κατευθείαν στην ταράτσα και να μην μπουν κανονικά από την πόρτα, ενώ πλέον η προσοχή έχει πέσει στους δύο γιους τους σκηνοθέτη.

Οι αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση επιμένουν στις καταθέσεις τους οτι τους αναγνωρίζουν μεταξύ των καταληψιών, λέγοντας μάλιστα οτι ο ένας φορούσε τα ίδια ρούχα.

Όπως αναφέρουν βρίσκονταν στο διπλανό κτήριο και όταν έγινε η έφοδος, έφυγαν και πήδηξαν στην διπλανή ταράτσα που ήταν το πατρικό τους.