Έξαλλος ο δήμαρχος στη Σάμο σπρώχνει και φωνάζει σε μετανάστες: «Go, γ@@@@@@, φύγε!» (vid)

Gazzetta team
Έξαλλος ο δήμαρχος στη Σάμο σπρώχνει και φωνάζει σε μετανάστες: «Go, γ@@@@@@, φύγε!» (vid)
Ο δήμαρχος του νησιού επιχείρησε να διώξει μετανάστες από την κεντρική πλατεία όπου προσπάθησαν να κάνουν κατάληψη λέγοντας «Go, γ@@@@@@, φύγε!».

Ένταση επικράτησε την Τρίτη (17/12) στην Σάμο όταν ο δήμαρχος του νησιού Γιώργος Στάντζος, προσπάθησε να διώξει μετανάστες από την κεντρική πλατεία Πυθαγόρα στην οποία επιχειρούσαν να κάνουν κατάληψη.

Ο δήμαρχος σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να σπρώχνει τους μετανάστες και φωνάζει λέγοντας μεταξύ άλλων «Go, γ@@@@@@, φύγε!».

Τι συνέβη

Νωρίτερα οι μετανάστες είχαν συγκεντρωθεί σε ένα άλλο σημείο του νησιού, αλλά βρέθηκαν αντιμέτωποι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, με αποτέλεσμα να κατευθυνθούν σ την πλατεία Πυθαγόρα, με σκοπό την κατάληψή της.

Εκείνη τη στιγμή εμφανίστηκε ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος ο οποίος άρχισε να σπρώχνει τους μετανάστες και να φωνάζει: «Go, γ@@@σου, φύγε από εδώ».

Μάλιστα μια γυναίκα από τους συγκεντρωμένους λέει στον δήμαρχο ότι είναι τουρίστρια και μια Ελληνίδα που είναι στο σημείο ακούγεται να της απαντάει: «Τι είσαι; Τουρίστρια είσαι; Σε παρακαλώ.. Άντε από δω, όλοι βρομιάρηδες».

Αξίζει να σημειωθεί πως στο βίντεο του Samos24.gr, ο δήμαρχος ακούγεται να ρωτά τον δημοσιογράφο: «Ακούγεται το γ@@@σου;».

Στην συνέχεια ανέφερε στις δηλώσεις του: «Ξανά κατάληψη της κεντρικής πλατείας. Τους απομάκρυνε η Αστυνομία. Πλέον θα αρχίζουμε εμείς δράση, να κερδίσουμε τους κοινόχρηστους χώρους. Θέλουμε λύση αυτή τη στιγμή. Να φύγουν από το νησί! Τέλος! Δεν υπάρχει άλλη λύση. Τέλος!».