«Έκαναν κομμάτια τη γυναίκα μου»: Ξεσπά ο σύζυγος της 73χρονης που δολοφονήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους

Gazzetta team
«Έκαναν κομμάτια τη γυναίκα μου»: Ξεσπά ο σύζυγος της 73χρονης που δολοφονήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους
«Έκαναν κομμάτια τη γυναίκα μου, ήταν δύο αλήτες» είπε κλαίγοντας ο 80χρονος σύζυγος της 73χρονης γυυναίκας που δολοφονήθηκε στους Αγίους Θεοδώρους.

Συντετριμμένος ο ηλικιωμένος άνδρας ξέσπασε στην κάμερα του Alpha, περιγράφοντας πώς αναγνώρισε τους δράστες, οι οποίοι παράδόθηκαν το βράδυ της Παρασκευής, μετά από αρκετές μέρες που παρέμεναν κρυμμένοι. «Έκαναν κομμάτια τη γυναίκα μου, ήταν δύο αλήτες» είπε κλαίγοντας. Όταν έμαθε ότι παραδόθηκαν ένιωσε ανακούφιση και πιστεύει ότι θα φέρει «ανάπαυση στην ψυχούλα της».

«Εγώ τους αναγνώρισα. Με πήγαν οι αστυνομικοί σε μία αίθουσα με τζαμαρία και λέω: "αυτός ήταν"! Τον είχα δει όταν πετάχτηκα από το σπίτι μου», συμπλήρωσε ο άνδρας της 73χρονης,.

Στον εισαγγελέα υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οι δύο δράστες

Στον εισαγγελέα Κορίνθου έφτασαν το πρωί της Κυριακής, υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, οι δύο δράστες της δολοφονίας της 73χρονης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο δράστες 26 και 28 ετών, που παραδόθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Μεγάρων και εμφανίζονται μετανιωμένοι, σκότωσαν την ηλικιωμένη, για να της κλέψουν τη χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό της, ενώ έκανε τα ψώνια της στη λαϊκή.

Πηγή: Reader.gr