Άνδρας στην Καλαμάτα περιέλουσε τη σύζυγό του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά (vid)

Gazzetta team
Άνδρας στην Καλαμάτα περιέλουσε τη σύζυγό του με βενζίνη και της έβαλε φωτιά (vid)
Απίστευτο έγκλημα στην Καλαμάτα, με έναν 45χρονο να περιλούζει τη 39χρονη γυναίκα του με βενζίνη και στη συνέχεια να της βάζει φωτιά, με αποτέλεσμα η γυναίκα να βρίσκεται στην εντατική σε σοβαρή κατάσταση.

Το περιστατικό έγινε, περίπου, στις 10:30, το βράδυ της Τετάρτης, μέσα στο διαμέρισμά τους, στον 5ο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ακρίτα.

Η γυναίκα έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα 2ου βαθμού, σε όλο της το σώμα και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου και νοσηλεύεται σε βαριά κατάσταση στην εντατική.

Το διαμέρισμα γρήγορα πήρε φωτιά, αφού επεκτάθηκε, τόσο στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού όσο και στο σαλόνι. Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα.

Σύμφωνα με το Οι πυροσβέστες ήταν οι πρώτοι που ήρθαν αντιμέτωποι με το σοκαριστικό θέαμα, αφού αντίκρισαν καμένη τη γυναίκα. Εκείνο, δε, που αμέσως τους προβλημάτισε ήταν η έκταση που πήρε γρήγορα η φωτιά μέσα στο σπίτι, καθώς όλα πρόδιδαν πως επρόκειτο για εμπρησμό με εύφλεκτο υλικό, λόγω και της τραγικής κατάστασης στην οποία ήταν η γυναίκα, ενώ έντονη ήταν η μυρωδιά βενζίνης.

Ταυτόχρονα, οι πυροσβέστες διαπίστωσαν ότι το ρεύμα στο σπίτι ήταν κομμένο, πράγμα που δείχνει ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε και οικονομικά προβλήματα.

Στο διαμέρισμα έσπευσε και το ανακριτικό της πυροσβεστικής, αλλά και η αστυνομία, προκειμένου να διερευνήσουν τι ακριβώς συνέβη και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο 45χρονος φέρεται να περιέλουσε με βενζίνη την 39χρονη σύζυγό του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο 45χρονος μεταφέρθηκε με ελαφρύτερα εγκαύματα στο νοσοκομείο Καλαμάτας, και νοσηλεύεται στη χειρουργική, ενώ πλέον φρουρείται.

ο ζευγάρι, αλβανικής καταγωγής, έχει δύο παιδιά στην εφηβεία, τα οποία, όμως, απουσίαζαν εκείνη την ώρα από το σπίτι.

Το περιστατικό διερευνάται από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμάτας.

Η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση που αναφέρει:


Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μεσσηνίας, 45χρονος αλλοδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 39χρονης αλλοδαπής.

Ειδικότερα, χθες (11.12.2019) το βράδυ, στην Καλαμάτα, ο 45χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 39χρονη για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές, περιέλουσε την 39χρονη με βενζίνη και στη συνέχεια την πυρπόλησε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας, ενώ ο 45χρονος και η 39χρονη νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Πηγή: messinialive.gr