Θεσσαλονίκη: Φοιτήτρια βρήκε κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της (vid)

Gazzetta team
Θεσσαλονίκη: Φοιτήτρια βρήκε κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της (vid)
Κρυφή κάμερα στο διαμέρισμά της εντόπισε μία 18χρονη φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η 18χρονη κοπέλα είδε στο ταβάνι του υπνοδωματίου της μία λευκή συσκευή και ζήτησε εξηγήσεις από τον ιδιοκτήτη.

«Εντός του διαμερίσματος και συγκεκριμένα εντός της κρεβατοκάμαρας, υπήρχε εγκατεστημένη μία συσκευή λευκού χρώματος, η οποία έβλεπε προς το κρεβάτι. Σε σχετική μου ερώτηση προς τον ιδιοκτήτη, για την ύπαρξη της συσκευής, μου δήλωσε ότι πρόκειται για σύστημα συναγερμού, το οποίο πλέον είναι εκτός λειτουργίας» δήλωσε στον ΑΝΤ1 η 18χρονη.

Τις επόμενες ημέρες, όπως δήλωσε και στην αστυνομία η φοιτήτρια, παρατήρησε ότι στη συσκευή αναβόσβηνε ένα κόκκινο φωτάκι ενώ τα συχνά τηλεφωνήματα που δεχόταν από τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος, την ανησύχησαν ακόμα περισσότερο. «Μου δημιουργήθηκαν υποψίες διότι ο ιδιοκτήτης με έπαιρνε τηλέφωνο και με ρωτούσε πόσες μέρες θα λείψω από το διαμέρισμα στις επικείμενες γιορτές των Χριστουγέννων, καθώς επίσης και κάθε πότε βρίσκομαι σπίτι. Η μητέρα μου και η θεία μου ήρθαν σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του και στις σχετικές ερωτήσεις τους εκείνος απάντησε ότι όντως είναι συσκευή κάμερας, αλλά δεν είναι συνδεδεμένη, είναι εκτός λειτουργίας και είχε τοποθετηθεί για να προσέχει τη μητέρα του που έμενε εκεί παλαιότερα» λέει η 18χρονη.

Η νεαρή κατέθεσε μήνυση κατά του ιδιοκτήτη, ο οποίος αρνείται ότι την παρακολουθούσε.

Είναι η δεύτερη τέτοια περίπτωση που βλέπει το φως της δημοσιότητας, καθώς πριν από λίγο καιρό, μία νεαρή στη Θεσσαλονίκη είχε βρει και εκείνη κρυφή κάμερα στο δωμάτιό της.

Πηγή: Reader.gr