«Σήκωσαν» ιπτάμενο πανό υπέρ των καταλήψεων στην πλ. Αριστοτέλους ενώ άναβε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και συνελήφθησαν (pic & vids)

Gazzetta team
«Σήκωσαν» ιπτάμενο πανό υπέρ των καταλήψεων στην πλ. Αριστοτέλους ενώ άναβε το χριστουγεννιάτικο δέντρο και συνελήφθησαν (pic & vids)
Στη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους, στη Θεσσαλονίκη, αντιεξουσιαστές «σήκωσαν» με μπαλόνια ένα πανό που έγραφε «Αλληλεγγύη στις καταλήψεις» και συνελήφθησαν...

Έναν πρωτότυπο τρόπο, προκειμένου να στείλουν μήνυμα υπέρ των καταλήψεων, βρήκαν κάποιοι στη Θεσσαλονίκη.

Το απόγευμα του Σαββάτου, λοιπόν και ενώ η πλατεία Αριστοτέλους έχει πλημμυρίσει από χιλιάδες ανθρώπους, για το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, «πέταξαν» ένα πανό με μπαλόνια, που έγραφε «Αλληλεγγύη στις καταλήψεις».

Οι αντιεξουσιαστές, μάλιστα, μοίρασαν και φυλλάδια στον κόσμο, με τις εορταστικές εκδηλώσεις να συνεχίζονται κανονικά.

Παρ' όλα αυτά, όπως αναφέρει το thestival.gr, αστυνομικοί της ομάδα Ζ προσήγαγαν οκτώ αντιεξουσιαστές, οι οποίοι φέρονται να οργάνωσαν την πρωτότυπη διαμαρτυρία με το ιπτάμενο πανό υπέρ των καταλήψεων κατά την εκδήλωση φωταγώγησης του δέντρου στην πλατεία Αριστοτέλους.

Αυτή την ώρα, δε, μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου κινούνται προς το αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους προσαχθέντες.

Οι οκτώ αντιεξουσιαστές έχουν μεταφερθεί και κρατούνται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.