Πατήσια: 84χρονη πέθανε και την έφαγαν τα σκυλιά της

Gazzetta team
Πατήσια: 84χρονη πέθανε και την έφαγαν τα σκυλιά της
Αντιμέτωποι με ένα μακάβριο εύρημα ήρθαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που μπήκαν στο διαμέρισμα μίας υπερήλικης γυναίκας στα Πατήσια.

Αυτό, καθώς αντίκρισαν την 84χρονη νεκρή -από παθολογικά αίτια- αλλά το κορμί και το πρόσωπο της γεμάτο αίματα από τις δαγκωματιές που της είχαν καταφέρει τα πέντε σκυλιά της.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις αρχές του μήνα και συγκεκριμένα το βράδυ της 3ης Νοεμβρίου. Η 84χρονη γυναίκα διέμενε με τον γιο της, καληνυχτίστηκαν και ο καθένας πήγε στο δωμάτιο του.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα ο γιος της άκουσε θόρυβο από το δωμάτιο της υπερήλικης μητέρας του και καθότι αυτή έπασχε από άνοια, άνοιξε την πόρτα να δει τι συμβαίνει. Τότε είδε την 84χρονη νεκρή μέσα σε μία λίμνη αίματος και τα σκυλιά πάνω από τη σωρό της.

Ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, αλλά ήταν αργά. Μετά από λίγο ήρθε και η Αστυνομία με ιατροδικαστή, ο οποίος απέκλεισε κατευθείαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Η υπερήλικη γυναίκα είχε πεθάνει από παθολογικά αίτια και τα σκυλιά της άρχισαν να τη δαγκώνουν, με αποτέλεσμα να προκαλέσουν πολλές κακώσεις και αιματηρά τραύματα στο άψυχο κορμί της.

Πηγή: reader.gr