Ένας τύπος στη Ρόδο παίρνει τηλέφωνο σε στρατόπεδα και κάνει ανήθικες προτάσεις σε φαντάρους

Gazzetta team
Ένας τύπος στη Ρόδο παίρνει τηλέφωνο σε στρατόπεδα και κάνει ανήθικες προτάσεις σε φαντάρους
Αν δεν πρόκειται για φάρσα, πράγμα που δεν μπορεί να αποκλειστεί τελείως, τότε θα πρέπει να δεχθούμε πως η διαστροφή κάποιων έχει φτάσει σε οριακό σημείο...

Μία πρωτοφανή περίπτωση που όμοιά της δεν της έχει ξανασυμβεί, αντιμετωπίζει τις μέρες αυτές η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Ρόδου.

Συγκεκριμένα ψάχνει να εντοπίσει και να συλλάβει έναν τύπο, ο οποίος σε καθημερινή βάση καλεί τα τηλεφωνικά κέντρα νευραλγικών υπηρεσιών, αλλά και σωμάτων ασφαλείας. Μόλις απαντήσουν στο τηλεφώνημά του, τους κάνει ανήθικες προτάσεις!..

Με βάση τις ενδείξεις της αστυνομίας, ο διαταραγμένος άνδρας είναι μέσης ηλικίας και δεν αρκείται στις υπηρεσίες, αλλά καλεί σε στρατόπεδα(!) και όχι μόνο της Ρόδου, αλλά και σε άλλα κοντινά νησιά. Ακριβώς τις ίδιες προτάσεις κάνει και στους φαντάρους που απαντούν στο Κέντρο.

Η Rodiaki αναφέρει ότι οι αστυνομικοί του τμήματος Αρχαγγέλου, έχουν βρει τις κλήσεις από αριθμό σταθερού τηλεφώνου. Ο αριθμός αυτός ανήκει σε άτομο που δεν είχε δώσει ιδιαίτερα δικαιώματα και γι αυτό οι κινήσεις των αρχών είναι διακριτικές. Εντούτοις, λέγεται ότι για το συγκεκριμένο άτομο υπήρχαν και στο παρελθόν υποψίες. Όμως οι αστυνομικές αρχές αρκέστηκαν να του απευθύνουν συστάσεις.