Λεωφορείο στο Μενίδι αποφεύγει με απίστευτο ζιγκ-ζαγκ γυναίκα που πετάχτηκε στον δρόμο (vid)

Gazzetta team
Λεωφορείο στο Μενίδι αποφεύγει με απίστευτο ζιγκ-ζαγκ γυναίκα που πετάχτηκε στον δρόμο (vid)
Ο οδηγός του λεωφορείο έδειξε τρομερά αντανακλαστικά, αποφεύγοντας με περίτεχνο ζιγκ-ζαγκ την γυναίκα που του πετάχτηκε.

Ένα τρομακτικό περιστατικό, το οποίο ευτυχώς δεν εξελίχθηκε σε τραγωδία, έφερε στην δημοσιότητα ο λογαριασμός «Driving In Athens» στο YouTube τον οποίο διαχειρίζεται ένας οδηγός λεωφορείου.

Σε αυτό λοιπόν που έγινε πριν από δύο χρόνια και καταγράφηκε από άλλον οδηγό, ένα όχημα του ΟΑΚΑ βρίσκεται στην περιοχή του Μενιδίου.

Εκεί λοιπόν αφού αποβίβασε και επιβίβασε επιβάτες σε μία στάση, συνέχισε το δρομολόγιό του, το οποίο παραλίγο να χαρακτηριστεί ως μοιραίο.

Και αυτό γιατί λίγο μέτρα πιο κάτω, μία γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο, χωρίς να κοιτάξει αν έρχεται κάποιο όχημα.

Μάλιστα σαν να έφτανε αυτό, όχι απλά δεν τρέχει, αλλά μόλις βλέπει το λεωφορείο να έρχεται «παγώνει» στην μέση του δρόμου και σηκώνει το δεξί χέρι.

Ο οδηγός όμως, δείχνει τρομερά αντανακλαστικά και με ένα γρήγορο ζιγκ-ζαγκ καταφέρει να την αποφύγει, την ώρα μία άλλη γυναίκα που βρίσκεται μέσα στο λεωφορείο ακούγεται να λέει: «Πλάκα κάνεις...».

Μπορεί το video να είναι παλιό, ωστόσο αποτελεί ένα καλό μάθημα και για τους πεζούς, καθώς την επόμενη φορά μπορεί ο οδηγός να μην καταφέρει με την ίδια επιτυχία να κάνει το ζιγκ-ζαγκ ή από το αντίθετο ρεύμα να έρχεται άλλο όχημα.