Μαφιόζικο χτύπημα στο Χαϊδάρι: Τον «γάζωσαν» μέσα στο αυτοκίνητο (pics & vid)

Gazzetta team
Μαφιόζικο χτύπημα στο Χαϊδάρι: Τον «γάζωσαν» μέσα στο αυτοκίνητο (pics & vid)
Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Χαϊδάρι, μετά από πυροβολισμούς εναντίον ενός άγνωστου άνδρα, στη συμβολή της οδού Αθηνών με τον πεζόδρομο της Σατωβριάνδου.

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδεται από την ΕΛΑΣ η μαφιόζικη επίθεση στο Χαϊδάρι, με θύμα επιχειρηματία.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία της Ασφάλειας το θύμα, ηλικίας 49 ετών, είναι ιδιοκτήτης εταιρείας διανομής καφέ, που είχε γίνει στόχος βομβιστικής επίθεσης τον Μάιο του 2016.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που ασχολούνται με την υπόθεση, ερευνούν τις δραστηριότητες και τις σχέσεις του γενικότερα, προκειμένου να καταλήξουν στο κίνητρο της επίθεσης.

Ο 49χρονος δεν είναι σε θέση να μιλήσει, καθώς είναι σε κρίσιμη κατάσταση και αυτή την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο του Αττικού Νοσοκομείου.

Οι κάλυκες από το καλάσνικοφ των δραστών και από εννιάρι πιστόλι που βρέθηκαν στον τόπο της επίθεσης, θα μεταφερθούν στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών ερευνών για βαλλιστική εξέταση. Οι αστυνομικοί ερευνούν επίσης την εκδοχή το πιστόλι να μην είναι των δραστών, αλλά ανθρώπων που συνόδευαν το θύμα, αν και επισήμως δεν είχε φρουρά. Ωστόσο αυτό θα διευκρινιστεί από τα στοιχεία της προανάκρισης.